0 Läs mer >>
Dumma hemsidor! ville kolla på några plagg jag hittade igår i de dumma affärerna! Men de har dem ju inte på sina hemsidor! Grisar!
 
Mysdresen i tidigare inlägg fanns inte på deras hemsida så fick googla.. Och jag ville kolla på en glittrig tröja från bikbok, för är inne i en glitter period just nu, älskar glitter! Men Bikbok är och helt benga! Varför visar dom inte alla sina plagg! Och sedan när jag ändå gnäller på dem kan jag ju bara säga att jag tycker det är dumt ibland att jag har kort minne och inte kommer ihåg på vilken affär jag sett vissa plagg så då skulle jag på dem med!
 
Men jag är glad ändå, för jag är klar med engelskan!
 
YO!
 

stupid.

0 Läs mer >>

Cubus 199 kr/del

0 Läs mer >>
Finally!
Nu är jag i princip klar med mitt första utkast på min artikel!
Fan va skönt!
 
Och jag kan inte annat än säga att jag njuter här på trappen sittande på min stora kudde, men filt och raggsockor med datorn i knät! Jag känner mig inte ett dugg avudsjuk på att som var tvugna att gå upp tidigt i morse och åka till skolan. Är inte ett dugg avudsjuk på Ebba som smsade mig och sa att hon skulle ha engelska förhör!
Och just nu bryr jag mig inte att kroppen är trött och min nästa leker vattenfall.. är bara så himmlans glad att bli klar med något i tid för en gångs skull, och inte behöva sitta hela natten!
 
Men nu tänker jag gå in, koka mig lite te och leta fram en skummboll och byta ämne till lite matematik!
 
Hoppas ni är lika glada som jag!
Kram för fan!
YLVA!
 
Ingen tycker om inlägg utan bilder.. så tack o buga för en bild från arkivet!

just nu är jag oslagb...

0 Läs mer >>
God förmiddag!
Sitter hemma i köket och jobbar på min design artikel om 80-talet, ingen lätt uppgift enligt mig.
 
Igår  åkte jag upp till stockholm med örjan på morgonen för att gå på utvecklingssamtal i tjugo minuter kl. tjugo över åtta.. Så tidigare uppgång. Och min tanke var ju att jag skulle komma hem innan tolv och kunna kasta på mig mys kläderna och jobba lite... men när samtalet var slut och jag sökte på min resa hem så skulle det inte gå någe tåg på två och en halv timma... Så åkte med till Kista och vandrade runt i gallerian i någon/några timmar, och gud vad mycket jag vill ha egentligen, men duktig som jag är till och från så köpte jag ändå inget. Vilket jag kan iofs diskutera nu och jag tycker var bra eller inte..
Men väntade iaf ett tag till och åt sedan lunch tsm med Örjan. OCh det blev favoriten revbenspjäll! nomnom.
       Kom hem vid två så vilade i nån timme, för min kropp är dum och håller på att bli sjuk. Sedan jobbad jag på med artikeln..
Senare gick jag ut till k.stugan med Tove för att hon skulle holla i igårkvällens fika. Så vi tog en kort liten promenad i dimman. och gick sedan tbx och koka kaffe till de äldre.. ;)
Så fick jag till min lycka träffa Ebba så vi bytte väskor med varann... så nu har jag inte längre vår lilla räv hemma :( men fick ist ett jättegulligt, blommigt datorfodral som är alldeles för litet för hennes överdrivet stora rymddator.. men alldeles lagon till min 14tums. dator! KALAS!
 
Nu ska jag fortsätta jobba på här innan jag tar lunch!
Och  hoppas på att jag inte blir sjukigare så jag inte får tävla i helgen för det vore katastrof..!
 
tjao!
 
 
 
 

a fever

0 Läs mer >>
Hallå där!
Nu förtiden börjar alla mina inlägg med "oj va länge sedan jag skrev", "jag har inte haft tid" eller liknande.
Men det säger jag inte denna gång.
 
I tisdags var jag på "step up" med Örjan, super kul men varje gånga jag går på de där passen och inte varit där på ett tag så känner jag bara "gud har jag verkligen ingen korditon alls?", så det känndes mycket svårare än vanligt men ändå lika kul!
 
Onsdags cyklade jag med Tove, hade egentligen inte tänkt träna denna dag men jag tänkte att jag kan väl hålla henne sällskap, så det blev en lång runda på hela 26 km, bra jobbat!
 
Torsdags träningen gick sådär, trött i benen och hade ingen motivation alls.. men men alla har väl sina dåliga dagar!
 
Skolan denna vecka har som vanligt varit bra! Har blivit klar med min test kjol, hurra för det! Och så har jag även hunnit ritat mig ett eget grundmönster till en kjol.
Suttit och letat kollektioner till en analys vi ska göra, och har valt att göra min analys på Giambattista Vallis 2012 höst kollektion.
 
Måste även säga att min skola är bäst! Igår efter maten fick alla en varsin twister till efterrätt, och vem tycker inte om twister liksom?!
 
Hoppas ni får en bra helg!
ylva.
 
Delar en super tjusig bild på mig och Martina..

när jag var liten

0 Läs mer >>
hallå igen!
Tänkte bara säga även om ni är orienteringsointresserade så tycker jag att ni nångång ibland kan kika in på min systers orienteringsblogg där hon lägger upp bilder från tävlingar mm. Så även om ni inte gillar orientering så är det ju alltid kul att kolla på bilder pklus att jag är med på en och annan tjusig bild och förhoppningsvis står ni ju ut med det och ni då och då klickar in här på sidan. Så kollar in http://orienterarliv.blogg.se/ när du får tid.
 
Kramen.
 

orientera orientera.

1 Läs mer >>

Hallå där, här är man inte så duktig på att lägga upp något.

Men veckan har varit bra vart på mitt första riktiga spiningpass, super kul och as jobbigt. Blivit klar med min photoshop bild i skolan. Handlat presenter till mammsen. Och fredags var det nollning/inspark.. Vilket bara var kul! Gick till på så vi att man var i grupper (klassvis) och så fick man gå runt i Sthlm med några tvåor i varje grupp så fick varje grupp ett papper där det stod en massa saker man kunde välja att göra som var värda olika många poäng. Men feg som jag är så gjorde jag inte emr än nödvändigt men vissa andra i min grupp var as coola och gjorde typ allt! Frågade främlingar efter kondomer, kramade främling och sa "jag älskar dig", jucka mot främling, vara säl på Drottninggatan, låtsas ha sex i provrum och massa annat sjukt! haha så himmla kul!

Och i går fyllde min kära mor år!
Grattis i efterskott världens absolut bästa, underbaraste och finaste mamma, jag älskar dig!

Och denna söndag gjorde vi det vi brukar göra.. Idag var det stafett-DM, och det kan jag ju bara säga att det gick hundra gånger bättre detta år än förra året då jag var ute i en evighet eftersom jag ramlade och slog i mina dumma knän.. Men idag gick det bra, inga konstigheter och sprang ändå på ganska så bra! Rammlade dock i riktigt tjock lera och blev som vanligt onödigt kladdig.. och så fick jag in en grankvist i ögat så det gör ont.. men annars orienteringsmässigt gick det bra. Sprang nästan hela tiden tsm med en tjej från hällen.
Men vi kom iaf efter mycket tveksamhet på tredje plats och kommer på så vis få bronsblankett! HURRA! Och det spelar ingen roll att vi inte var så många det är ändå skit kul för jag har vinte fått pris på super lääänge..
Sedan denna dag blev även ett plus för jag fick träffa min älskade Ebba som jag inte träffat på jätte länge, pluttis!<3

Hoppas ni haft en bra vecka!
ylva.

Här är även bilden från skoluppgiften. kram.

Jag är inte lika ung ...

0 Läs mer >>


Skulle vilja göra något med mitt trista hår.. Det var därför jag klippte lugg för att jag vill spara på längden men ville ändå göra något med håret under tiden. Su nu är luggen väldans lång så måste bestämma mig för om jag ska låta den växa bort nu eller vänta ett tag till och ha kvar den o bara toppa den lite...
Sedan skulle jag vilja färga.. men hur liksom? Vill jag slinga om blonda slingor, vill jag färga brunt, vill jag ha en rödare nyans eller vill jag skaffa dip dye..? Sistnämnda alternativet har jag tidigare inte vart så mycket för dip dye.. men den här sorten tycker jag är ganska snygg när nyansen inte är jätte skarp och när det är halv mörkt och sedan går över till en naturlig blond färg... Men vad jag en vill göra så får det vänta ett tag till, för här ska sparas lite pengar..
 
 

colors

0 Läs mer >>
Nu är jag hemkommen efter dagens körning. I fredags tyckte jag det jätte bra, men idag vart det lite mer att tänka på så det blev litre svårare och mer att tänka på.. plus att jag provkörde på väg. Så exakt lika bra gick det inte men det gick ändå bra och jag tycker det är jätte kul men dock lite läskigt att köra på väg.
 
mina fina små nyköpings flickor (hjärta er)

jag bara kör

0 Läs mer >>
Har precis kommit fram till skolan, men börjar inte förens om en halvtimme...
 
Igår var det lång DM och det gick väl sådär... missade typ alla kontroller så det var ju inte så bra..Men jag kom iaf inte sist. Så för de som kom efter mig måste det gått riktigt dåligt för, men det var svårt igår.. Fast ifall jag hade kommit en placering bättre hade jag fått pris.. vilket kunde ha varit kul för det är ju inget man får varje dag..
 
När vi kom hem efter tävlingen satte jag mig med mina läxor, och när jag var klar med det och mailat iväg dem så åkte vi lite spontant till heron för att se på "batman the dark knight rises". Den var riktigt bra men jag måste även tillägga att jag tycker den var ganska läskig.. Men jag tycker ändå att alla borde se den för den var väldans bra!
 
Snart ska jag ha eng. och efter det är det redan lunch, så den är nog ganska snart över..
Och ikväll hoppas jag på att det ska bli lite mer bilkörning...
 
 
Hoppas ni får en bra dag! Kram.
 
 

10.27

0 Läs mer >>

finaste b-klänningen ...

0 Läs mer >>
I torsdags åkte typ alla iklassen tsm till slussen för att ta en gó fika. Kul att man börjar lära känna varandra nu, och kalas mys!

I går jobbade vi med photoshop skit svårt med riktigt kul!
Och igår när alla andra ungdomar hängde och festade förlorade jag min bilkörningsoskuld, så nu kan jag officiellt kalla mig för en övningskörare! Men nu när jag väl har kört så kan jag erkänna att jag kännde mig rätt så nervös när jag satte mig framför ratten och skulle starta bilen på den lilla rakstreckan... Men det gick faktiskt riktigt bra! Haha som jag sagt till pärisarna tidigare så har de inget att oroa sig för för jag kände på mig att jag är ett riktigt proffs inom det här området!
Nej men det var jätte kul och det gick jätte bra, visst jag fick motorstopp kanske två-tre gånger men det är ju skit bra iaf för att vara första gången! Och jag fick växla och prova på dragläge, men det var ganska svårt fast det gick också bra efter några gångers försök!
Så från och med nu är jag inte bara hulken utan även superduperbilkörar-hulken!

Ha en fortsatt bra dag, och jag ska fortsätta med mina läxor!

Tack o hej kompis!

superduperbilkörar-hu...