0 Läs mer >>
Gårdagen var oförglömlig!
Allt va så fint, allt va så perfekt!
Vi kom till kyrkan och hälsade alla gäster välkommna. Sedan va det dags att gå in. Så jag gick lägst bak tillsammans med Conrad och lägst fram i ledet gick spelmännen. Allt va så himmla fint i kyrkan och det va nog fler som fällde tårar än de som inte gjorde det. Sista låten "av längtan till dig" så började mamma stor grina och även tove vid min sida och då kände jag att det inte va långt kvar innan mascaran skulle börja rinna. Vägen ut genom kyrkan va så fantastisk. Att se på att i familjen och alla nära se så berörda ut va en så stark känsla.
 
Hela kvällen blev lyckad! God mat (libanesisk buffé), folk pratade och skrattade, Tove höll i fotograferingen... vilket blev ett äventyr i sig! Senare på kvällen blev det dans (jag dansade faktiskt både foxtrot och schottis, tro det eller ej!) och det va jättekul att se, gud vad jag vill lära mig!
 
Men jag är så lycklig! Jag älskar mamma och Örjan så mycket och de va så otroligt fina igår (alltid), och nu är vi verkligen en familj på riktigt (alla sex♥)!
 
Minne för livet, mor och fars bröllop 13-08-17.
 
 

13-08-17

0 Läs mer >>
Först hände ingenting, sen ingenting, sen ingenting.. Sen hände allt.
Min syster flytta till Norge (superkul iofs, jag hoppas hon ska trivas). Men man kan ju säga att det va ganska jobbigt när hon åkte. Så jag följde inte med o bila henne till sin nya bostad utan åkte istället ut till mormor och morfar och bodde där i ett par dagar. Där hjälpte jag till att måla fönster och hudknutar. Och så rev jag ut en massa virk-och stickmönster ur tidningar så nu är det ba garnet om fattas!
 
Sedan har vi förberett och jobbat inför bröllopet. BRÖLLOPET SOM ÄGER RUM IDAG!
 
Så nu måste jag pallra mig upp ur sängen och sätta igång med dagen. 
 
Hej så länge!
 

godmorgon

0 Läs mer >>
- Fikat i Nyköping.
- Fikat på taxinge slott.
- Kollat när Tove slängt sig ut ur ett plan.
- Lagat kläder.
- Övningkört.
- Börjat planera för att sy en kappa.
Osv
 
 

kort kort kjol