0 Läs mer >>
Halloj!
Har väl egentligen inte tid för det här men jag är sur så skit samma!
Jag har hållt på att bli sjuk i en vecka nu men det bryter aldrig UT. Dvs att jag är seg hela tiden och jag vet inte om det är så bra att träna, så gör det inte.
Sedan har jag en massa sv att göra, bla. inför sv nationella! Och nu när jag sitter här och skriver börjar jag nu panika! För nu när jag läser på första sidan av mina instruktioner så står det "kursprov i svenska som andraspråk 1, vt 2013"?! VAFAN! jag har inte sv som andra språk, vad är det här?!
ÅÅÅÅHHH varför händer alltid sånt här mig!? varför går allt emot?! Hatar hela den här månaden, jävla kiss och bajs månad är vad det är, har varit och verkar bli!
 
Aja! Ska väl fortsätta här.
- Juste hoppas ni tyckte om bilderna jag la upp på kläderna, det var iaf många som kolla. Hade varit roligt ifall någon hade givit någon respons (på kläderna dvs.)...
 
hejdå!
 
fredag: följde med Anders hem på kvällen och hjälpte honom göra smörgåstårtor.
lördag: fira anders med prinsesstårta och trocadero. Åt thai mat med mamma och örjan. Gjorde smörgåstårtor.
söndag: firade conrad, som fyller 20 år idag! Grattis store brooder!
 
ps. jag har världens bästa vän som jag ska åka till gran canaria med i sommar! ds.

hat till mars!

0 Läs mer >>

Delar ur min portfoli...

0 Läs mer >>

Delar ur min portfoli...

0 Läs mer >>

Delar ur min portfoli...

0 Läs mer >>
Igår var även sista GTNC. (orientering)
Det var tove och örjan som höll i det vilket betyder att jag belv tvungen att delta..
Men det blev ändå ganska "skoj" fast jag inte är så inne på det där med att springa runt med pannlampor i skogen. För de hade med våran tomt mitt i allt som en sprint med varm saft som mamma servera! Bra som fan!

ylva.
 

lite orientering ocks...

0 Läs mer >>
HOLA!
Idag har jag och min gruppkompis börjat sytt på våran kostym vi blivit tilldelade - hurra!
Jag tror den kommer bli superduper bra!
 
Och nu har jag räknat klart matten och gjort klart svenskan... så nu återstår bara... LIGGA I SOFFAN O INTER GÖRA NÅGONTING!!! (dock inte helt sant, tänkte fortsätta på min stickning..)
 
Läste ut min kalasbra bok på tåget hem som jag började läsa i slutet på förra veckan, guu så duktig jag är!
Så läs gärna "jag är tyvärr dör och kan inte komma till skolan idag" för det va en riktigt bra bok som var väldigt enkel att läsa! (värsta boktipsaren jag är, ska vi starta klubb??)
 
Så nu ska jag gå och "chilla"!
 
Tudeluu!
ylva
 
- vad tycker ni om min otroligt snygga och exotiska heather?
 

You gonna miss me whe...

0 Läs mer >>
Tjenixen!
Idag är det studiedag som står på schemat!
Gick upp och gjorde frokost till min och min mor som ärven hon var hemma idag för hon inte mådde så bra.
Och nu är jag färdig med engelskan, den kanske bör finslipas lite? Men för stunden är den klar!
Nu börjar snart min date med matten, men den är snart överstökad!
 
 

studiedag

0 Läs mer >>
Igår åkte jag och familjen upp till stockolm för att gå till löplabbet och skaffa nya sor till mig och mamma. Jag förstår inte varför jag inte köpt mina skor där förut även fast Tove , Ö och alla sagt att det är jättebra att göra det. Och jag kan inte annat än hålla med! Dom hjälper en från början så man ska hitta de optimala skorna för din fot och till vart du ska springa och hur långt! Och jag kom hem med de skönaste skorna någonsin! Så nu ska vi börja kötta på riktigt!
 
Vi åt varan lunch på ett jättemysigt sushi ställe där de serverar "rykande" sushi! Hur COOLT som helst! Dom använder tydligen kolsyreis under sushin så det bara väller ut rök! Herre gud säger jag bara!
Och det var desutom hur gott som helst. Provade en grejsimojs som var som jag inte kommer ihåg vad det heter, men som iaf var små degknyten med grönsaker och kyckling i som de stekt, där har du en matorgasm på hög nivå!
 
Senare var det mello m,ys med familjen + Håkan! OCh jag och syrran tycker helt klart att det var rätt som vann, YOU!
 
Det var allt.
herrå!
ylva.
 
turkiet♥

sthlm så att säga

0 Läs mer >>
Denna dag har spenderats i skogen tillsammans med Örjan,Tove och en tjej till från klubben. För idag bjöds det på "hemlängtan" på träningen. Tränaren hade lovat oss att skaren skulle hålla, men icke san icke...! Tungt som fan blev löpningen på våra 7,5 km som vi fick ihop. Men vi kämpade på!
 
Så eftermiddagen har gått åt till läxläsning. Så nu har jag gjort klar eng. uppgiften som vi ska jobba med i morgon och på onsdag, så de lektionerna kommer gå åt att övertsätta texten till engelska (enklare att skriva på sv. så gör det först för enkelhetens skull).
 
Ikväll  blir det paj hemma hos örjans mamma, och sedan är det bara att hoppa i säng för jag är trött som.. jag vet inte vad!
 
Ylva.

You

0 Läs mer >>
God kväll vänner!
Sitter här med lite sv läxa och soppa i magen efter ett styrka-kondtitionspass med klubben.
Denna dag har erbjudit skola, blomkålssoppa/pannkakor, öppethur på GIH där jag provade på bårde att gå på lina, åka rullstol (naturbegåvning) och hoppa trampets (jag var den ända som var tvungen att kliva på en av de som jobbade därs knä för att komma upp på trampetsen... Smidiga ylva - HÄR ÄR JAG!).

Åkte hem och började med min dagliga aktivitet, juste! Pluggandet!
Och så har jag som sagt även hunnit med ett träningspass nu på kvällskvisten.
Så nu sitter jag här och väntar in efterrätten - Hemmargjord ananas isglass ala Örjis!

Vi hörs!
ylva

kött & ben

0 Läs mer >>
Haloj!
Här har det inte hänt så mycket kom jag på.
 
Jag hade det hur bra som helst i Turkiet! Jag hade gärna stannat kvar minst en vecka till...
Vi sprang bland sandynor, på stranden, bland berg, stenar, ruiner, en ganska förfallen "amfieteater", gäter, tjurar, skölpaddor etc.
 
Våra första två dagar regnade det endel och var ganska så kallt. Men sedan har vädret bara blivit bättre och bättre med strålande sol. Så de flesta i klubben tog sig tom. ett bad i havet efter en sprintträning vi hade (jag badade dock bara i spat).
Jätte fina banor och terräng! Orienteringen gick väl ganska så uselt får man väl säga, jag hade mest arga miner in i mål än ett leende på läpparna. Men det var i vilket fall som helst jättebra träning både fysiska och psykiskt!
 
På våran lediga dag åkte vi iväg och kollade på vattenfall som gick under marken. Så man kunde gå på gångvägar och kolla på fallen från alla vinklar, även inifrån...
Vi besökte även deras "old town", dock så var det inte så harmoniskt eftersom alla säljare kastade sig över oss.. Men trevligt i alla fall. Fick med mig ett par manchester-tights i turkost, ett mobilfodral med broderi och paljetter på, ett par skor och sju meter tyg hem. Tummen upp!
 
Bilder kommer så småningom. Ni får gärna gå in på min systers orienteringsblogg där hon lagt upp en massa bilder från denna fantastiska resa och upplevelse! (http://www.orienterarliv.blogg.se)
 
Nu måste jag fortsätta med verkligeheten.
Vi hörs!
Ylva
 

Turkiet