0 Läs mer >>
I onsdags var jag och mor och far på en jätteintressant föreläsning med Martina Haag. Man blev så otroligt motiverad till att ut och springa en sväng! Rekommenderar alla att läsa hennes bok "heja heja".

Idag kom snutte syrran hem och det firade vi med att köpa lite jordgubbar som vi smaskade på på vägen hem.

trevlig helg!

jordgubbar

0 Läs mer >>
Andra deltävlingen av Karlbergscupen avklarad! Första slingan gick super fort, andra slingan var motivationen helt bortblåst och allt gick i slowmotion. Första tanken är ju då att jag var trött eller att konditionen inte palla mer men så var inte fallet flåsade inte alls som jag kan tänkas göra annars och jag hade krafter kvar i benen, det var helt enkelt bara viljan som saknades. Men när jag fick se resultatet av skyttet var det en stor glad överraskning! 8/10 träff (ev. 9) på liggande och 3/5 på stående! Jag SUGER på stående, så jag är svin stolt!

skytteOL

0 Läs mer >>
Nu är skolan igång igen och man rycker till varje gång en lärare nämner frasen "läxa till nästa gång..", vad menar dom med det? Men det är med blandade känslor man kommer tillbaka. Tycker iaf att det är ganska kul. Jag får ju till exempel träffa alla kompisar igen som jag saknat under dessa två månader och vi ska äntligen börja konstruera våra egna byxor (superkuuul!).
 
Idag höll vi i våra redovisningar om praktiken och min handledare som jag hade på praktiken, Pia, hade frågat om hon fick komma och lyssna på mig - Klart du får! Så redovisningen gick bra, hade lite stödanteckningar och så "freestylade" jag resten. Pia hade även med en present till mig från henne och refo. En liten sygpåse med en rosbroch och knappörhängen supersöta! Supertack!
 
Efter redovisningarna kastade vi alla i oss lunch och åkte sedan vidare till Nyckelviksskolan på Lidingö. Super mysig skola med ett åriga utbildningar. Skulle "kanske" kunna tänka mig att gå "bild och formgivning"(en utbildning då man får prova på lite allt möjligt, måla, väva, dreja osv.) eller en "textil form" (mycket vävning och tryck). Man kollar på elevernas scheman och dreglar över allt kul de får göra, BARA KUL GREJER! De slipper tråkig matte, samhäll, historia, entreprenörskap, engelska osv. osv... Väldigt mysig skolla iaf!
 
I morgon är det olskytte tävling, och är fett taggad! Har inte kört sedan i sommras och det är ju faktiskt riktigt kul!
 
- fina fina presenten ♥

skolstart, redovisnin...

0 Läs mer >>
Så otroligt tråkigt att åka tillbaka till skolan igen imorgon efter åtta veckor ifrån varandra.
 
Det har varit en tuff vecka, men nu är det söndag och jag lever än!
I måndags stod det kroki på schemat, så himla roligt!! Ser verkligen fram emot nästa tillfälle (dvs i morgon). Visst  var  det knepigt med proportionerna men jag kände mig i alla fall mycket säkrare på kroki än på teckning måste jag säga.
 
I fredags var jag till docktorn med min onda rygg, men blev bara iväg skickad till sjukgymnasten. Så nu ska jag boka en ny tid där så får vi se vad som händer. Det som är frustrerade dock är att hon inte verkade tro på mig att jag redan tränar och ifrågasatte det. Och sa att jag måste träna mer. Men det tråkiga i det hela är ju försås att mycket av det onda i ryggen kommer just när jag tränar. Suck.
Skyndade mig till tåget efter docktorsbesöket och åkte upp till min allra SISTA dag på praktiken. Så himla ledsen! Kommer sakna det jättemycket och framförallt min handledare Pia som varit så snäll och gullig hela tiden. Men jag kommer ju träffa dem igen. Jag ska tex hjälpa Pia på Uppsalas Vintagefestival sista helgen i Mars då hon ska ställa ut där, kul!
 
Tog en jättepromenad med Ebba igår på tre timmar, fick ihop 17,5 km i solskenet, Underbart! Men idag åker hon iväg till varmare länder med skolan, Spanien. Så planen på mitt sälskap för kvällen har ändrats från Ebba och hennes föräldrar till Ebbas föräldrar + mina föräldrar - Ebba. Men det blir nog kul ändå! ;) Fick nämligen i 18 årspresent av Familjen Frisk att gå på Jolabero show ikväll! Så spännande! Så nu leker mamma Ebba och Örjan ville inte sitta hemma ensam så han köpte en biljett till första raden (hoppas han blir upptagen på scen).
 
Mina nya vårpjucks!
 
 

tillbaka till skolan