0 Läs mer >>
Kan inte lägga upp 1,2,3... Eftersom det är bilder som ska upp nu och för det första har jag typ inga bilder på mobilen och gör det andra kan jag inte ladda upp dem heller med den... Men jag kan inte säga så mycket mer än att jag inte är frisk än och spenderar hala dagarna i soffan med "vänner" har nästan gått igenom tre säsonger på tre dagar.. Yeey.. Men tycker faktiskt lite synd om mig själv... Yo bro.

are you ok?

0 Läs mer >>
Hurra! Dagen blev just räddad av denna underbaring! Söt, bortsett från mustaschen.. Men med extremt bra låt som jag kommer lyssna sönder inkom kort! Shiiit! Give him to Me bebe like bom bom bom! Jag satt här och digga kyss mig medans de andra digga en tönt i sport overall (Danny).. Men nu blev är jag räddad så nu är det inte så synd om mig längre, hittade ju stora kärleken här på SVT1 nu ikväll! Tack Melodifestivalen haha! Gla chey!

axel algmark

0 Läs mer >>
Tove och jag har målat och fixat lite de två senaste dagarna. Men i dag vaknade jag med ont i kroppen, snorig näsa, hostan va kvar och det klia i halsen... Yeey! Så har legat i soffan hela dagen med säsong fyra av vänner... Sedan var det tänkt att jag skulle diska men så blev det inte riktigt.. fick så sjukt ont i magen, så då blev det duschen och sedan ligga still i soffan ned mer "vänner".. Aja känns iaf bättre nu när jag är stilla... See ya.

päron

0 Läs mer >>
Ja du borde veta bättre. Yo bro. Softar på smutsigt golv med en seg syster på andra sidan rummet... Kul det här, alltså seriöst jag tror det kommer bli sjukt bra! Men nu känner jag med så himla hungrig.. Som kag gör nuförtiden typ varannan timme.. Wtf?! Simmar lugnt. Y.

Baby, you’re glisteni...

0 Läs mer >>
Sitter i det ganska tomma huset tillsammans med Tove. Vi har just skrapat bort vävtapetern från Nina blivande garderober så nu är vi iaf igång. Köpte färg och så i söndags, så i veckan ska väl Ragnar upp på väggen ;) Börjar känna mig lite sjuk.. Eller ja.. Jag får ont u bröstet och får hosta.. Men men med lite te sen så kanske det blir braigare. Yo. Y.

the way you making me...

0 Läs mer >>
Jag går sista terminen i 9d nu. Och ja jo vad ska man säga? Jag tycker personligen att klassen har blivit tightare för varje termin som gått, thats Good! Hmm.. Jag tycker väl i princip om de flesta i klassen och om jag fick välja i vilken utav niorna jag skulle vilja gå i skulle jag välja just den jag går i idag, av den enkla anledningen att jag har mina absolut bästa kompisar i den (hjärta) Men men vet inte mer vad som jag kan säga. Jag tycker att det ska bli kul att börja om på nytt med ny människor och ny skola i höst, det här är ju trots allt den ända skolan jag gått på så det är ju faktiskt mitt tionde år här.. Och jag är väl egentligen inget stort fan av själva skolan eller lärarna så det blir Nice! Yo bro.

Dag 15 - Vilken klass...

0 Läs mer >>

Markus Krunegård – Everybody Hurts

 

we only live this day...

0 Läs mer >>
haha söta små "annorlunda" barn.

Walk Off the Earth – Party Rock Anthem (feat. All About Maggie)
Mumford & Sons – The Cave

- Det bästa med Chris...

0 Läs mer >>

love is just a word u...

1 Läs mer >>
- Passa er Death Row, snart kommer vi.. sakta men säkert!

min duktiga musiker

0 Läs mer >>

alperna

0 Läs mer >>
Dagen spenderades med fina flickor.
Ebba och Mathilda.
Träffade Mathilda och så hängde vi ett tag, sedan pallrade vi oss vidare till bebbo.. men vägen dit är inte lång men tog dock ganska lång tid.. dumma is-trappor!
Där bakade vi lite chokolad ball´s! Men för att skojja till det lite sket vi i havregrynen ocg tog "cranchys" (mja) ist.
Mumms! Gott men nästa gång bör vi nog byta bort pärlsockret till cokos?
Sedan åkte M och då började vi spela dum spelet.. (wii-fit) hehe jag var ju som vanligt rätt kass, men men kul att få träffa min fina lilla "Pockahontas" igen iaf! Saknat dig vännen min!♥
Läddar över alperna bilderna just nu med så snart, ja då jäklar!
yo bro.
Y.

Jag vet mycket väl va...

0 Läs mer >>
Första dagen på det riktiga lovet... Passade på att sova tills jag vaknade vilket även idag blev tjugo i tio.. Men lika bra det för det verkade som att alla ville komma i kontakt med mig, hehe! Men nu borde man kanske gå upp och ta sig en dusch, och sedan vänta och se vad denna måndag har att erbjuda.. Kanske träffa några tuffingar on dagen går med på't.. Får vänta och se helt enkelt. Yo bro.

what I've done, to ch...

0 Läs mer >>
Jag vet i.princip ingenting om när jag föddes, mer än att det var den 14 januari 1996. Jag vet inte vad det var för dag eller viken tid eller så.. Men jag vet att jag var en hårig kunbbis och var en av de tyngre bebisarna på bb.. Jag har inte hört att det var något fel på mig, alltså jag vet inte förtidigt född eller så snarare en vecka sen. Aa jo och sedan måste jag vart en riktigt jäkla ful bebis! För när jag föddes var kag helt svarthårig med hår på öron och rigg.. Nice! Tack som sagan att det försvann! För idag har jag det definitivt inte och håret på armarna syns i princip inte eftersom det är så himla ljust, tack som f.n för det! //knubbis bebis.

Dag 14 - När du födde...

0 Läs mer >>
Satsade på sovmorgon men vaknade ändå tjugo i tio... Men men känner mig iaf inte så trött längre då man ska väl inte klaga? Men jag har dock ont i min lilla rygg.. Och det är däremot inget jag rekommenderar. See you later. Y'va

good morning mother

0 Läs mer >>
Jag jag vet inte, jag tror inte jag saknar någon alltså typ extremt...? Men det är ju klart att jag saknar bebbis, eftersom jag inte träffat min lilla vän på över en vecka<3 Sedan saknar jag mandis-pandis, och lilla nick för han gick ju såklart och blev sjuk innan jag åkte iväg så har inte träffat honom på ett tag heller... hjärta'

Dag 13 - Någon du sak...