0 Läs mer >>
Nu är alla orienterares längtan över och börjar om på nytt.. Just´dt "O-ringen" är över. :(
Btw. va jag med på nyheterna när de visade lite av det, jag var med på när de filmade när några sprang, då sprang jag oxå med i bilden ;) Hoppas det gick fort ;D



Åkte till Örebro i lördags för en vecka sedan (24) Skulle ha åkt dit på torsdagen med jag skulle sitta bv med Ebba så åkte dit på lördagen med Ebba o dom på lördagen.
Invigningen var great, bortsett från den "porriga" sångerskan (kommer ikke ihåg vad hon heter, hon brukar vara med i musikaler) Hon va mkt bra på att sjunga, men hon hade en kort klänning på sig o inget under,
och dom filmade hela tiden lite under scenen och hon höll på att böja på sig och höll på (svårt att förkalra x))
undra om hon visste det xP
Så var det massa gubbar o gummor som babblade en massa, det var hela tiden en tjej med på scenen som tecknade vad alla sa, på teckenspråk ;D
Tom när de sjöng teckade hon xD As ballt!

Sen vart det stafett (ööh den heter.. ngt.. tror jag..)
Aja det gick inte jätte bra för sörmland men men..

Sönadag/etapp 1

Åkta buss till leriga åkrar kanske inte är så lokande för såkallade "normla människor" men vi orienterare är en "ras" för oss själva ;)
I söndags var det sjukt kallt och regande -.-
Men ut skulle vi ;)
Och det gick väl... inte så jätte bra, sprang lite halv vilse thihi (a
Men kom iaf 13, men vi var inte speciellt många i klassen men ändå, I were happy ;)

Måndag/etapp 2

Mamma och jag tog en tidig buss för jag skulle starta kl 10.00 i mass start, alltså: Alla i min klass skulle springa ut samtidigt ist för att springa ut enskilt, vilket jag hälre skulle föredra i det fallet -.-
Och det gick åt skogen (höhö) sprang rakt helt j.. fel :S
Jag hade tänkt att ta en väg, men det var ingen annan som tog den vägen o då , dum som jag är, gjorde inte jag det heller -.- så den j.. kontrollen tog fan över 20 min! INTE OKEJ!
Sprang helt vilse hade ingen aning om vart jag var, och gudars vilken "inte" tur jag hade, jag hade sprungit vilse med två idioter, dom kunnde ju ingenting, SUCK!
Men tillslut listade jag ut att vi var, genom att vi stod vid en beck så jag läste av höjden o bla bla bla, så hittade jag dit, emn inte ´nog med att jag hittade dit, nejdå! Det var ju inte bara vi som hade sprungit fel, nej nej det var flera mn de hade sprungit av på ett annat ställe så sen hade jag dem efter mig resten av loppet JIPPIE!
Fan! Och de HÄNGDE verkligen tex jag har inte så långa ben så jag måste ofta sätta mig på träd som rasat o kliva över, men vist då stannar de o väntar o dsen hoppar de över... OMG säger jag bara!
Sen kom jag en sek efter en av dem som hade hängt på mig hela loppet, men bah jaha tack för den!
Så denna dag kom jag 12.

Tisdag/ etapp 3

Denna dag gick faktiskt mkt bra!
Bomade bara lite på nån kontroll (missa typ)
Ööh och det var varmt i dag oxå så tove, lovisa, ebba jj, ebba a, och johanna hade bestämt sig för att cykla till Gustavsvik, så jag tänkt åxå hänka, men först o fråmt srågade jag bv om hon ville dit med mig men hon hade så sen start o så så ghon orkade inte åka dit så sent, o tove & dom andra hjade redan dragit så jag skyndade mig till bussen till campingen... phoo dom var kvar, så jag cyklade med dem till badet :D
Där var vi i många timmar :D
Kul som F.n!

På kvälls fikat/långbordet fick jag veta att på dagens etapp hade jag kommit 7.a, kmr inte ihåg vad jag låg totalt, men ändå :D
Sen gick vi iväg till en lekpark inte långt därifrån så var vi väl där till kanske 12 eller mindr jag vet inte så cyklade vi hem till lovisa som bodde i lägenhet, så var vi där i några timmar sen bestämdes det att vi alla skulla sova kvar där för att ingen typ orkade cykla hem.

Onsdag/vilodag

Denna dag hade vi vilodag, skönt kändes i kroppen att man sprungit långt (jag sprang banor som inte va speciellt svåra men som var 5 km :D jag var yngst i klassen tror jag.. se hur det gick längre ner..) Så det kändes, o man va lite trött, så ebba kom till oss runt 12 för hennes mamma o pappa skulle åkta hem eftersom att de skulle börja jobba dagen därpå. Så ebba o jag ägnade dagen inne i stan :D
Så jag köpte:
En klänning på monki på rea för 80:- en typ knälång färgglad dress :D
En byxdress på monki på rea för 100:- typ brottarrygg som gick mer till höfterna?? (heter det så??) oxå mkt färgglad :D I like!
Och så hittade jag ett par örhängen på bikbok på rea för typ 24:- det var typ en människa på eller en docka I don´t know XD
Så åt vi LUNCH på gyllene måsen, happy meal Cykling bitar :D Så fick vi en varsin leksak XD Katten i Shrek xD
Som efterrätt köpte jag en mellan vanilj mealkshake! <3
Sen åkte vi hem tbx till campingen.
Även fint väder denna dag (#)

Torsdag/etapp 4

Även idag hade jag mass start, men det gick väl lite bättre denna dag tror jag, men det kändest som att det tog as långt tid, men det var en av de snabbre dagarna om man kollar på tiderna..
Fast det vart min sämsta dag i plasering.. 15.e plats, men jag låg 6.totalt tror jag eller jag borde gjort det.. (alla dagarnas tider slås ihop så ligger man hela tiden på en total plats och så kommer man på en placering per etapp)

(jag är lite vimsig, så jag håller inte riktigt koll på vilka dagar jag låg på vilka placeringar)

Fredag/ etapp 5 - 6
(5 orientering, 6 disco)

Precis idag var det sista dagen att springa, och jag låg totalt 6.a och det gjorde att jag gick ut som 6.e person..
Den som låg femma startade 10 min före mig, så jag trodde inte precis jag skulle springa om henne, jag tänkte bara hålla min plats eftersom den rlatsen som jag skulle komma in på skulle bli min slut placering, och personen efter mig startade 2 min efter mig o sen med 15 sek mellanrum.
Och jag börjar ju självklart med att virra bort mig, så att de hinner ikapp mig -.-
Men resten av loppet gick bra, och fort :D
Och jag kom tom ikappd en som startat innan mig (det är lite svårt att förklara hur det här med placeringen fungerar o tiderna o bla bla bla men jag gör så gått jag kan..)
Min SLUT PLACERING vart iaf 5.a och det är jag grymt nöjd med!

Hemma på campingen igen vart det vila ;)
Sen vart det lång bord med grillat o potatissallad :D

Sedan kläd byte o make up on, för på fest vi skulle :D
I REGNET!
Så jag ebba, ebba, ebba, tove, johanna o lovisa drog iväg till 6.e etappen ;D
När vi kom dit stod martin stenmarck där o sjöng på en scen, men där där hade vi ingen lust att så så vi drog in till det riktiga "partyt" eller ska jag säga riktiga "hångel-partyt"??
Där inne var det mest bassen man hörda av låtarna och se rök från rökmarkinerna ;P
Jag o ebba var inne i klumpen en gng med de andra o hoppade, fast där hånglade mest folk med varandra, jag kunde fått en, NEJ TACK, för på vägen utn från klumpen var det ngon som tog tag i mig runt mina höfter men jag var inte precis intreserad så jag hoppade ut.
Jag o ebba egnade kvällen åt att sitta/stå/gå o kollade på alla som dansade o va skumma xD
Jag är mer för att hålla mitt svett för mig själv o inte delar med mig det xD

Vid 12 var det slut så då gick vi tsm hem i regnet o leran -.-
Skönt var det iaf o sova sen!

Och idag väckte mamma oss, jag var sist upp som vanligt, så åt vi frulle sen packade vi ihop våra saker o tog ner förtältet o städade, sen farde vi hem mot lill staden igen :) med ett stopp på donken ;)
Sen sov jag så gott :)

Så nu har jag vart hemma här med ebba tills hennes pappa kom o hämtade henne, vi kollade på lilla kyckligen :D
Men nu har jag bara bloggat, det tar löite tid, och jag har glömt mkt o hoppat över mkt, tex bajs i polen på gustavsvik, o killen i skogen som jag pratat om xD hahah mkt har jag hoppat över :)

Men nu ska jag mikra min paj, för nu har mamma o tove kommit hem efetr att ha lämnat tbx husvagnen :)
Sen ska jag sova i min efterlängtade säng, o i morgon ska jag sätta på mig "TORRA" kläder :D



För de som inte visste eller förstod så är O-tineg en av värdens, jag tror tom att det är värdens största orienterings tävlingar även kallad 5-dagars, som hålls en vecka varje år, och detta är ngt som jag nästan tror att vi orienterare kan kalla för julafton, om du förstår vad jag menar..

Och jag tror det är få som kan föreställa sig hur stort det verkligen är!


Har inte laddat in några bilder på datan än så får tas från ett annat år ;)


O-ringen 2010

0 Läs mer >>
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Min sko, gå in och rö...

0 Läs mer >>
Idag har jag suttit bv hela dagen med Ebba :)
Cornelia (4) kom ner o väkte mig medans ebba var uppe och gjorde väling till julia (1).
Så idag har vi vart o lekt i en lekpark inte långtifrån där de bor ;D

Igår kväll gick jag o ebba ut o spela minigolf, det gick inte speciellt bra, ebba vann (84) så vi säger inte hur mkt jag fick xD

Nu när mamma och  tove kom hem från affären hade de köpt första "American pie" :D
Och sen kom mamma och sa att hon hade en överraskning till.. gissa vad :D .... precis...



Tjoho! :D Alice in wonderland!

Så ikväll blir det filmkväll med syrran :D

P o K!
ylvasahlpaavo*


Only a dream

2 Läs mer >>

Igår åkte jag med syrran till S-tälje ;)
Jag hade förstås inga pengar med mig, men det hade hon (A vi åkte dit för hon behövde skor o bikini, and now she got that!
Och jag fick ett par nya sol-brills 8D

Sen när vi kom hem igen gick jag ut o köpte en bb som vi dela på "brownies" - <3
Senare när mamma kommit hem åkte vi till mammas gamla kompis Karin, så där fikade vi med morotskaka, kladdkakstårta med bär o grädde, kladdkaks muffins, saft/kaffe, jordgubbar o nötter :D
Sen så åkte vi ut till mormor där anders, Trine (moster), her boy friend, och kussarna var :D och mom ofc!
Där vart det saft o mokarutor :D



Idag har jag vet hemma hela dagen själv, så jag har städat klartr mitt rum ;) o kollat klart på de tre sesongerna av scrubs :( börgade gråta lite i det sista avsnittet, hihi (inte för att det var det sista avsnittet), det var mest.. hmm.. "känslosamt", och jag gråter hela tiden i filmer/pogram, när folk pussas, dör, skrattar, är glada, är ledsna..osv..
Sen kollade jag på "small ville" då kom det några tårar till..
Och ett tips: va INTE ute o spring när det är 42 grader ute, det är inte bra, jag provede på det idag, och jag var ganska yr när jag kom hem, men det kan oxå bero på att jag drukit dåligt.. who knows.. men jag har iaf vart duktig att tränat ;) och det gick lite bättre den här gng när tove inte var med o klagade på hur tråkigt hon tkr det var, ist lyssnade jag på: U2 – Beautiful Day
Duktiga jag!



I morgon ska jag sitta bv med ebba, så snart ska jag åka dit ;) <3

Simma lungt!

P o K
ylvasahlpaavo*

Beautiful Day

0 Läs mer >>
HEEJ! ;D

Går dagen var supeeer!
Åkte med Jenny o Ebba till Klemmingen ;D
Där var det super :D
Jossan skulle oxå vart med, men hon kunde inte ta sig inte till "satan" :(
Vi vart iaf vid Klemmingen hela dagen :D  iaf i min tidzoon xD

På kvällen sen tältade vi alla tre på ebbas tomt xD
HAHA!
Fy faan va varmt! USCH!
Vi hade sagt att vi skulle kolla på kanske tre filmer xP vi såg inte ens en :S xD
Det var inte så lätt att bygga upp tältet heller, så ebbas "daddy" fick hjälpa oss ;)

Zzz..

Sen vaknade vi i morse utav att det var så himmla varmt :S
Fy!
Och i dag skulle jenny iväg med sin mamma, pappa o bror o bada, så hon skulle hem ganska skapligt :P

Så i dag följde jag med Ebba o hennes mamma och pappa ut till klemmingen till nick o hans familj, asså ebbas familj o hens familj är "polers" så då skulle de åka ut tsm med deras båt, och då fick jag följa med :D
Så vi åkte ut till klemmingen där nick, hans ´mamma, pappa o brorsa var, så åkte vi ut med deras båt..
Hihi det var lite läskigt tkr jag xD
Men iaf så åkte vi till en Ö (tror jag :S)
Så var vi där hela dagen :D
Dom frågade oss om vi ville åka ring bakom båten, men det ville vi inte (inte först iaf xD)
Men Emil (nicks brorsa) åkte först ring (visst det såg ju kul ut, men våga inte xD)
Sen åkte nick vattenskidor, han hade aldrig åkt det förut tror jag, emnd et suyntes inte, jag o ebba trodde han skulle bryta benen xD
Så åkte ebbas pappa oxå vatten skidor, han var jätte duktig :D
Men sen.. så åkte jag o ebba tsm i ringen :S
HJÄLP!
Det var läskigt-roligt, det vart sikt kul mend et var ändå läskigt, vi skrek jätte mkt :S xD
Hahah!
Vi höll på att tappa taget typ jätte många ggr, det var lite läskigt :O xD
Sen skulle nick åxå åka ring, men konstigt nog skrek inte han ... hmm... xD
Och ett tag var det lite obehagligt att bada.. eftersom det just simmat förbi en ORM -.-'' De jävlarna!

Sen när vi vi kommit tbxtill "stan" igen så varjag hos ebba tills kl 8 typ, så jag har inte vart hemmaspeciellt länge, vilket betyder.. att jag inte heller gjort ngt sen jag kom hem :)


Det vart ett lite sammanfattat inlägg men who care? ;)

P o K
ylvasahlpaavo*


aj löv ju

0 Läs mer >>
Nu blire ben and jerry´s, phish food, och film, Cry baby, bättre kan det knappast bli ;)

all I want is you

2 Läs mer >>
Skönt!
Ny duschad :)
Vart ute o sprungit med tove, fast hon sprang inte -.-''
Jag fick springa fram en bit o tbx till henne för hon ville inte springa, men det har vart hon som har velat träna o bara för att jag ville ut o träna i dag så vill hon såklart inte det :S (hon sa att detva för att hon har sprungit två dagar i rad.. but I don´t know -.-)
Men nu har jag iaf tränat, intevaller, jogging, o styrka :D
Känns bra!


Bad bild från idag ;D

Give me fire!

0 Läs mer >>
Jag har just räknat ut att det är 45 dagar kvar till skolan börjar igen.
Det ända jag saknar är "POLERSANA" inget ANNAT!


45 days

0 Läs mer >>
Halloj i värmen!
Hoppas ni inte avlidit :S
Vart inte i väg till E-tuna i dag, lite för varmt för att sprina i skogen tkt min familj ;)
Ist åkte vi iväg o bada :D
Där vi bestämde oss för att bada var det även en tant o en gubbe som bada NÄCK!
Det var skönt i vattnet, när man kommit i (A
Mkt BROMSAR, tove vart biten på tån :S
Efter vi badat klart åkte vi till min morfar som bor inte så långt därifrån, vi fick kaffe (mamma) och hemma gjord saft. ;)
Morfars saft = Underbar! :D

Så nu kom vi hem för ett tag sen, men nu ska jag käka :D

P o K
ylvasahlpaavo* 

Hej hej sommar!

0 Läs mer >>

↑lyssna på den, men Nomy↑


Hej alla data-kidz!
Not a "inlägg" in two days.
Bad!
I fradags satt jag bv (barnvakt) med bv (bästavän) till hennes systerdöttrar. ;)
De var kul, vi spelade minigolf, haha! men gudars vad varmt et va där o slå på den lilla bollen :S

Senare på efter middan gick jag till bussen där tove satt, för hon skulle på EV/EW (Eskelstuna veckan/Eskelstuna weekend, heter det "eskelstuna" eller "eskilstuna"??)
Så då gick vi av efter några stationer o gick hem till en kille som vi åkte dit med :)
Men jag sprang inte jag var bara i fredags jag var bara publik xD
Varmt o skönt!
Juste tove fick två jordgeting stick under banan :S

Idag har vi alla tre sprungit (mamma, T o jag).
Det gick faktiskt oförväntat bra :)
Jag kom 2.a ;)
Men det gick låååångsamt :/
I morgon har jag tänkt att vinna, vad tror du om den idén? ;D

Efter tävlingen åkte vi vidare in i Eskelstuna till TP (tuna park, känner för förkortningar idag :D)
För på phone house skulle tove kolla på en data, och hon hittade en som hon skulle ha (hon har sparat länga nu ;))
Så nu är det en mindre som kommer sitta vid denna data (skönt, mer tid åt mig... men inte just nu eftersom vi bara har ett internet och då kommer väl t ha det i sin data -.-)
Och jag kopte/fick ett tränings linne av mamma :)
Vi åt även där, jag åt nån kycklin pasta/nudlar o nån biff moja MUMMSIGT!
Efter vi vara klara på TP åkte vi hem till mommo o moffa för att fika och t ville ju såklart visa sin nya data (jag tror hon spelar just nu.. hmm.. det låter som det xD)

Nu ska jag kolla kameror på nätet (haha nätet xD)
KLICK!
Så..
HEJ DÅ! :D

P o K
ylvasahlpaavo*

Hold your head helt h...

0 Läs mer >>
Nomy – Hold Your Head Up High
Elton John – Your Song
Kiss – Forever
Docent Död – Solglasögon
Two Door Cinema Club – Something Good Can Work
Jumper – Hon har ett satt - Original Version
Monty – Seglaren
Asher Book – Try

I have not one style I have many!

la musica

0 Läs mer >>
Bloggen ser inte speciellt bra ut just nu emn det gör den aldrig när jag fixar den -.-''
Och Tove sätter dit massa läskiga bilder som jag inte vill att resten av värden ska se :(
Men jag få ta mig i kragen när jag har tid o fixa tilld en, men inte idag inte i morgon, nån gng när jag känner fört och har tid ;)

CHAO!

an ather day

0 Läs mer >>
Hej hej!
Denna dag har vart lite lustig xD
Vaknade runt 10 och messade Ebba för att jag skulle fråga om hon ville hålla mig sällskap i dag, och så höll jag kvar mobilen för att jag ville ju inte missa när hon svarade på mitt "hej-mess".
Och jag hade inte tänkt att sova längre för jag kännde mig inte speciellt trött.
Men helt plötsligt vaknade jag igen... hmm... och var är min mobil, den var iaf inte i min hand längre, har ngn tagit den, nej mamma o tove är inte hemma (och va skulle de ha en "halv" trasig mobil till?) så jag tittade runt i sängen o på täckena onder sängen o i kuddarna men nej ingen mobil -.- FAN!
Ringed jag mamma (från hem telefonen) men hon svara inte så jag ringda till ebba för jag tänkte att kl kanska var typ hal 11 ellen ngt sånnt och då ska hon inte sova, och rätt hade jag, hon svarade direkt, så jag frågade henne vad kl var... kvart i 12, jag bah VA! (visst jag brukar sova till 12 men jag kunde ju inte sovit så länge efter första gng jag vaknat :O)
När jag pratat klart med ebba provade jag ringa mamma igen, och då svara tove, yeey -.-''
Hon började kalla min typ bajasunge, sv kissunge..  osv men sen sa jag tr5äsktroll då sa hon "shut the fuck up" då sa jag att vi inte skulle använda såna ord, då sa hon att jag börja och att träsktroll och shut the.. var samma sak -.-'' det är as BORING att snacka med henne så jag frågade henne "var är min mamma, Tove?"
sv: inte vet jag, du är adopterad.
HAHA skit kul, som sagt det går inte föra ett normalt samtal med henne -.- jag undrar om vi verkligen är släkt.. hmm..
tillslut fick jag prata med mamma så jag berättade mobil historian för henne och hon sa bara åt min att kolla igen -.-
Så jag hoppade in i duschen, precis när jag fick vattnet över mig, ringer det -.- så med blöta häder svarade jag och det vara bara moffa som skulle säga att de åkte hemifrån för att de sedan skulle komma o kolla på T.s moppa (som inte startar)
Sen duscha jag, sen ringde Ebba och sa att hon oxå hae duschat klart och att hon skulle komma on nån timma, så frågade hon varför jag inte ringer till mobilen -.- Daah! jag kan inte nummret -.- Så när vi snackat klart ringde hon till den, och då visade sig att den låg i en låda under sängen! Hur den kom dit vet jag inte, eftersom det är en "pytte" springa mellan väggen o sängen, so I don´t know..

Sen kom iaf m o m och kollade på moppen men vi kom fram till att det borde vara batteriet som var slut så de tog det o åkte hem.
Så gick jag o mötte ebba, emn jag hann inte så långa för hon var nästan hos mig.
När vi sen kom tbx till mig kollade vi klart på det avsnitt SCRUBS ajg just börjat kolla på och åt "PLOPP"-glass :D
Sen gick vi ut, ringde jenny, men hon pratade typ bara med sitt marsvin xD
Så gick vi till konsum o köpte chirre :D Sourcream (sitter det ihop??) onion! (Y)
Så satt vi vid fontänen o åt chips :D
Sen gick vi bara hem till mig o kolla scrubs, o gick till henne för att hon skulle packa så fick jag skjus hem sen, så nu har jag diskat o packat och nästan skrivit klart detta inlägg.
När mamma o tove kommer hem sen ska vi ut o äta med Ö o stora C o Ö.s mamma (tror jag??)
Sen så skjusar mamma mig till Ebbas strora syrra m.familj xD och där är ebba oxå för I will sleep there tonight because tomorrow me and my best friend going to baby sit her sisters childs :D

Chao!
P o K
ylvasahlpaavo*





- Du är underbart jävla fantastisk gumman, du kommer alltid att ha en stor delaktighet i mitt liv hjärtat, du hjälper till att fylla de inte längre så stora hålen i mitt hjärta! <3

She´s the one you can...

0 Läs mer >>
Hej hej!
Igår träffade jag underbaraste Disa som jag har saknat så sjukt mkt!
Vi gick till Felix (eller vi cykade) Hos honom kollade vi i hans gamla skolkataloger, han har inte gått på den skolan som vi går i så det är ganska kul att kolla på xD

Men jag skulle vara hemma kl 5 eftersom kl halv 6 kom Ö o hämta mig o tove för vi skulle ut å träna.
FY FAN! Sägaer jag bara! DEt gick sååå jävla piss dåligt att man nästan skäms! Jag fattar inte :O
Jag skulle till min kontroll och först springer jag till en grop som typ är 100 meter från stenen jag skulle ha, och sen skulle jag bara rakt ut till en väg då sprinegr jag åt helt fel håll, och då vänder jag mig mot vägen igen och då kommer jag ändå inte dit jag skulle, o allt gick bara piss :O Jag sprang igenom ngn hage som var där, för det första var mina ben inte med på det för gräset var typ länre än mig så det gick åxå åt h... men så skulle jag till min kontroll men då sprang jag efter en gubbe åt helt fel håll fan sger jag bara! Tiden vat jag inte vad det blav för jag rev sönder den när jag kom tbx!
FAN!
Resten av kvällen tillbringades framför tvn med jordgubbar, glass o chokladsås.
Kollade på en film som gick på 3.an eller 6.an minns ej, den heter... hmm... "ryktet går".
Jag hade sett den förut men den är ganska kul :D

Menn nu ska jag ut o handla smör åt syrran som bakar ;D

Chao!
P o K
ylvasahlpaavo*

We are okey

1 Läs mer >>
Såå!
Nu har jag gjort ett litet "colage" av mig själv (såklart xD)
Och jag tkr själv att jag inte har förändrats så mkt iaf, what do you think??
Första bilden är inladdad..12/12-2008 men sen kom några i oårdnign, och jag fick hoppa över sjukt många mappar för att få inte lite bilder iaf för anars skulle bilden bli förstor, och sista bilden är inladdad 2/7-2010..

Men nu hinner jag inte mer, för nu ska lilla ylva sova, natti natti..
Här har ni "bilden"...

En förändring

1 Läs mer >>

Goder afton!
Hoppas ni hare gött!
I have pain in my stomick!
Kan bero på att jag åt upp halva min pizza från i går och att jag åt fil proppad med jordgubbar o banan och åt några kakor, eller så beror det på min eviga saknan, what do you think?

Mitt rum är iaf snyggt o prydligt nu, eller jag ska inte överdriva.. det ser ok ut enligt mig själv då ;)
Here we go!


FÖRE


EFTER


NU LIGGER KLÄDERNA SNYGGT O PRYDLIGT I SINA LÅDOR


MEN JAG FICK PLOCKA BORT TRE KASSAR MED KLÄDER FÖR ATT PRESSA IN DET SOM LÅG PÅ GOLVET


OERHÖRT SNYGGT!
ELLER VAD SÄGER NI? ;)

nu ska fixas lite här!

Hare!

P o K
ylvasahlpaavo*

Nu kan du kan få mig ...