0 Läs mer >>
Dagarna bra flyger iväg!
 
Förra veckan han jag med två kalas, morfar på måndagen, syrran på torsdagen. En riktig kalas vecka!
 
I helgen åkte vi ännu en sväng till Göteborg för ännu lite mer av den sporten vi älskar mest.
Sm sprint-kval på lördagen, gick inte helt klockrent, men vi hade fint väder och det var en rolig sprint!
 
Söndagen var det förstås final, det blev två stora dumheter på banan, vlket man inte vill ha på sprint. Vilket gjorde mig arg (som vanligt), och besviken på mig själv för jag vet att jag kan bättre och snabbare bara att jag blir bromsad  av något..
 
Resan hem blev inte som planerad... Vi kom till motorvägen i Möndal, sen dog bilen... Vi satt i bilen i väg kanten i över en halvtimme när bilarna svicha förbi när vi väntade på bergningsbilen som skulle kunna ta oss därifrån. När han väl kom bliv vi upphissade "på" bergningsbilen, vi satt i bilen-på bergningsbilen-med en bil över oss- på motorvägen! Väldigt spännande upplevelse!
Vi blev ner hissade på parkeringen i Linköping vid någon galleria och MCD mm. Och där satt vi i ca 2 timmar och väntade på super snälla, goa Lena som åkte ända hemifrån för att hämta oss (1,5 h). Jag kom i säng halv ett på natten och kan säga att det va "rätt så segt" att komma upp på morgonen och gå till skolan dagen därpå.
 
- Bild från ultralång -SM

Sprint SM helg

0 Läs mer >>
Oj jäklar, känns som jag satt framför datorn och skrev senast igår! Men det gjorde jag definitvit inte och det kan min kropp vara alibi till. För gårdagen spenderades 3,5 h ute i skogen!

I lördags åkte familjen + Håken ner till göteborg. Vi lämnade väskorna på rummet, chillade lite och åkte sedan vidare in till centrum där vi mötte upp Christian och Victoria för att gå ut och käka (som resulterade i att äta på resturangen vi käkade på sist vi var i gtb då mamma och örjar förlovade sig, pyspys!).
 
Söndagen erbjöd vackert väder, vilket kändes bra med tanke på att man inte hade någon som helst anning hur långt tid mitt försa "ultralång-sm" skulle ta...
 
Masstart, alla sprang super fort och försvann på momangen! Så jag lullade runt i skogen i total ensamhet, mötte inga människor på flera km, hade lite små problem i början innan jag kom in i självaste loppet men sedan gick det bra, tills.... Tills jag kom fram till 12.e kontrollen och skulle vidare till nästa. Jag vet inte alls vad som hände på vägen dit. Det enda jag vet att jag besökte varenda sten i området som inte hade min kontroll, jag höll på att bryta ihop flera gånger, och jag började bli stressad av tid. Men tack vare min envishet om att fullfölja detta lopp så hittade jag den tillslut. Men det visade sig att den tagit ca 30 min längre tid för mig att ta för att jag höll på att virra omkring i ingenstans, mot vad det hade tagit för mig i vanliga fall!
 
Efter det gick det bra, gjorde en liten bom på slutet så jag började panika för att jag höll på att närma mig maxtiden...
 
Men jag klarade det och jag är stolt över det!
 
Tror banan var på knappa 11 km, när jag kom i mål hade jag sprungit 16! Så lite runt vägval är det inte så svårt att lista ut att det blivit.

Jag kände aldrig hur trött jag egentligen var förens jag kom till sista kontrollen och de började skrika på mig (och de använde mitt favorit smeknamn som jag instiffat: HULKEN) och då kände jag att det verkligen inte fanns någon energi kvar. Så det var ju inte jättekonstigt att jag mådde piss resan hem. Illamånde, ont huvudet, kroppen osv osv. Så jag kan erkänna att det var förjäkla tungt att komma ur sängen i morse. Och trappor och jag är idag inte de bästa vännerna..
 
ylva!
- såhär cool känner jag mig idag, och lite som en cowgirl i gången!

ultralång-SM

0 Läs mer >>
Yo!
Sitter här i sängen och jobbar med mitt NP tal, är i princip klar håller på med lite fin justeringar och en powerpoint. Känns bra att snart vara klar!
Idag åkte jag hem en timme tidigare från skolan för jag har inte mått så bra idag, så det är ju skönt att jag nu bara kan sitta, och inte behöva springa runt och göra 1000 andra saker med (borde dock kanske springa något? Får bli i morgon om jag känner mig bättre då).
 
Provade nya cornetto glassen idag - Popcorn!
Kan meddela att den inte smakar popcorn, själva glassen smakar nästan ingenting. Men däremot om man gillar kolasås tror jag man skulle uppskatta den! Glassen består typ BARA av det... Jag tycker "inte" om kolasås! Men de bitarna i struten som inte inehöll en massa öronvax, var helt okej! (vilket jag kanske inte trodde?).
 
tjingeling.

spaceship

0 Läs mer >>
Åkte upp till Skärholmen med Amanda i fredags och gjorde lite fynd!
- klänning från bikbok
- båa byxor från cubus
- tigerklänning från HM
- lång svart kjol från HM
- skinnbyxor från Gina
- svarta jeans shorts med skinnframstycke från Gina
 
Nästan vara mörka kläder kom jag hem med, men jag är ju en färgglad person så det jämnar nog ut sig..
 
 
 
 

lite nytt

0 Läs mer >>
Heeeloj!
Idag började vardagen igen, känns både kul och segt. Kommer bli mycket i skolan nu framöver. Och jag kan ju inte heller påstå att jag är särskilt förälskad i NP proven, no no, not at all!
Nu sitter jag iaf med mitt ergonomi plugg och lyssnar på mysiga låtar!

Ylva

It started with a whi...

0 Läs mer >>
Hola!
Nu är det ny månad och den kan ju bara bli bättre än den förra!
Sista dagen på lovet idag. Började den med att kolla på "Burlesque" med Tove och äta upp gårdagens pizza till frukost. Filmen var otroligt bra, lika mycket kärlek till den som till älskade Moulin Rouge!♥
Nu sitter jag här med plugget men kommer ingenstans...
Senare idag ska jag hjälpa Tove och hennes kompis att ta blider till deras PA, kan bli intressant när baddräkter, cyklar och våtdräkter är inblandade..
Så nu funderar jag på om jag ska fortsätta här och trampa på samma ställe eller om jag ska ut en sväng ELLER sy in jeansjackan som hänger på min dörr och bara väntar på mig...
 
Adios Amigos!
 

burlesque