0 Läs mer >>
Hola!
 
Orientering har fyllt ut hela helgen. En sväng till Eskilstuna och en till Oxelösund. Och i det stora hela så gick orienteringen faktiskt ganska bra denna helg.
 
Igår gick vi till min gamla skola och röstade så satt vi uppe hela kvällen och kollad epå Valvakan. Jag är som de flesta andra människor mållös... Det känns jobbigt.
 
I morse hade jag fått ett mess från min lärare där hon skrev att lektionen var inställd så drog mig ett tag innan jag tog fram fram och gjorde frulle. Sedan tog jag tåget upp till stan för att gå på min andra lektion. Otroligt meningslöst. Kan inte jobba i skolan och kom därför inte vidare. Tog dessutom längre tid att ta mig till och från skolan är hur länge lektionen varade... Men strunt samma. Nu är jag ledig i två dag eftersom skolan har uttvecklingssamtal så ska bara upp en kort sväng i morgon. Så nu kan jag plugga hela i två hela dagar! Sedan skola på torsdag och efter det är det helg igen!! Underbart!
 
Juste! Spontan klippte av mig håret i fredags också. Så kan det gå när man tröttnar på att läxorna inte funkar och rumpan får sittkramp. Så bokade en tid hos frissan strax före stängning så nu är jag en korthårig tös!
 
Ätit mina första mandariner. Det är fan kärlek dessa dagar!!

Orientering och läxor

0 Läs mer >>
Denna väska fick min mamma av mig i måndags på hennes födelsedag. Tycget har jag designat och tryckt själv.
 
 

Egen designat tyg

0 Läs mer >>
Har inte skrivit något här på superduper länge. Den enkla anledningen till det är att jag haft annat för mig, inte orkat och glömt bort! Men men!
 
Jag har hunnit
- utnyttja mig 18-årspresent SUP (stand up paddling)
- valt utgångspunkt till mitt GA (gymnasiearbete)
- varit sjuk (händer ALDRIG)
- orienterat
och en hel del mer!
 
Idag är det fradag vilket innebär hemma-plugga-dag (ledig på fredagar), superskönt!
Så nu sitter jag och skriver på min del till ett grupparbete i NA som handlar och hållbar utveckling med inriktning på Kött. Fast nu tror jag jag ska jobba vidare med mitt svenska arbete istället som jag har smått ångest för och vet inte alls hur jag ska få ihop. Vi ska sriva en litterär analys på ett flartal sidor och jag kan verkligen inte förstå vad det är som ska stå i denna analys...! Jag har frågat min lärare om instruktion ett tio tal gånger, läst uppgiften minst 50 gånger och jag är helt lost. Jag har skrivit ca ett halvt A4 och känner att jag fått med det som uppgiften ber om. Jag vill bara gråta! Min mage vänder sig ut och in bara jag tänker på denna uppgift och gårdagen var ret ut sakt hemsk när jag insåg hur förvirrad jag känner mig. Men jag kan i princip sätta ett stort fett CHECK på kött uppgiften så nu får resten av dagen gå åt till magont och svenska...
 
 

plugg fredag