0 Läs mer >>
Tjena tjena kompisar!
 
Idag har jag varit duktig!
Jag har införskaffat lite saker från Röda Korset, en svart manchester jacka (modell jeansjacka) som jag tänker göra om med nitar, en svart väst som också ska få lite nitar, och ett par jätte fina "tantskor" mörkbå med lite samet och en guld"kedja" på (jätte söta!)
Och så har jag köpt skärp på kapphal i två pack, och fåttt strumpor av mamma, hurra!
 
Nu ska jag byta om för ikväll blire det teater för sällskapet :)
 
Ha en bra kväll puss ylva!
- Fick värdens finaste solglasögon av Tove på Alla Hjärtans Dag ♥

0 Läs mer >>
Haloj!
Sitter här med hängande läpp och får inte fram särskillt korrekt uttalade ord... Men nu är det i alla fall gjort. Efter fem bedövningssprutor, panik, gråa täcken, gråt, knivar, mejslar, tänger nål och tråd så är tanden borta.
Bra jobbat!
Så nu sitter jag bara här och smaka på blodsmaken i munnen och känner mig allmänt hängig i ansiktet - kul i ca fem minuter.
- Gnällde över att jag känner mig hungrig (får inte äta eller dricka på några timmar), då kommer örjan hit med feta päronet och äter mer än gärna det med lite för mycket smackande...
 
Pluggade i alla fall hela morgonen så lite saker har jag ändå fått gjort.
Så nu är det väl bara att vänta på att bedövningen skall gå ur. Dock så vet jag inte vad jag ska göra under tiden.. är inte så mycket för att bara "sitta".
 
Hare bra kåmpisar!
 
- Juste. Åkte utför i fredags också, kalas! Dock så var det inte alls lika kul som det var att åka i Alperna för i Hammarbybacken fanns det ändast tre nerfarter som var så kallade "isbanor".. Men kul att få åka lite i vilket fall som helst.
Ylva.
 

Nu har jag varit rikt...

0 Läs mer >>
Tjenis!
I lördags gick jag o Örjan upp lite tidigare och sprang våran vanliga runda i det fina vädret.
Runt ett åkte vi ner till Örjans mamma o fikade lite eftersom Lördagen var hennes 80-årsdag!
åkte vidare till klubbstugan för att kolla i kylskåpet eftersom de var vi som skulle hålla i fikat dagen därpå. Fick vända bilen, as duktig!
Senare på kvällen åkte vi och plockade upp Anna (örjans mamma) och Conrad. Så åkte vi vidare till Mariefred och åt på en mysig liten resturang, Skänken.
 
Och i går for vi ut på isen med långfärdsskridskorna på! Gud vad kul det är! Och den här gången gick det så mycket lättare! Det obehagliga var dock att isen bullrade och knakade konstant, men annars jätte fint!
Sedan blev det en liten fika i klubbstugan. Och sedan stoppade jag in familjen i bilen och så körde jag dem sakta men säkert ut till mormor på Semelfika! Och så fick jag äran att köra hem med!
 
Lagom kalas helg!
 
- snodde två små bilder från tove. - Check!

burned

0 Läs mer >>
 
Tjenis!
Denna dag i skolan har gått åt att bestämma koregrafin till modevisningen at monday. Tror det blev bra faktiskt.
På svenskan höll jag min lilla redovisning om hur man viker och använder en "loppa" kändes.. bra! Började redovisningen med att slå i ett utstående uttag från väggen med min stjärt som verkar ha vuxit utan min tillåtelse. Så nu börjar det krypa flam en igenkänd blå aktig fläck på min sida, great!
 
Efter skolan stannade jag kvar ett tag för att hjälpa till o börja repitera inför måndag, det kommer bli jättebra!
 
Och på bussen hem va det en kul kille som sjöng glatt med till sin musik i lurarna (alltid lika kul), och på tåget var det en man som trodde jag tyckte det var kul att han satt å knåpa med sina naglar och bet av dem och la det som låstnade på golvet. Och jag kan säga nej, det var inte så väldans trevligt.
 
Nu blir det film med familjen, Lawless. Så får vi se hur den är.
 
Ha en bra helg!
Ylva
 
 
- Måste ju få visa upp en fin bild från redovisningen! ;D

Ya BB