0 Läs mer >>
Tjo bree´s!

Sitter för tillfället med min lilla vän ebba som är ovanligt osocial så kollar skor på nätet ist..

Kom hit igår eftrer skolan så spenderar dos nätter här va. Awesome!
Så idag har jag hjälpt ebbis att packa genom att sitta i fotöljen brevid o kalaga på det hon inte packar med..
Sedan har vi vart en sväng till Mathilda där även jossan-possan va. Så brädde vi typ sextio mackor tills i morgon då det bär av till Götet med klassen!

Måste även berätta att jag har stans korkaste mamma då hon frågar på sms:

- Sover ni?
- Nä vi är påväg
- Vart då???

Hoppas hon bara driver..

Så nu ska vi väl snart sova för vi ska ju trots allt upp kl. sex i morgon bitti, yo.

så sussa gott så kommer det kanske en kortis i morgon eller så!

pussinuss!


hos den bästa

0 Läs mer >>
Hallå där! Igår blev det plugga matte och en powernap och lite senare blev det ol skytte träning, duktiga jag! Jag stod tom. Och sköt för första gången och fick även träffar då :D Och idag va det np direkt på morgonen, och jag var sjukt nervös... Men gick nog helt okej hoppas jag...! Aja det här blir bara en kortis för nu är jag påväg till dm sprint hurra! Så har jag fått med mig Manda-panda som lite hejaklack :D Hare!

tjo bre vad händer ja...

0 Läs mer >>

hjärta.

0 Läs mer >>
Nu är klockan mycket mycket för lilla mig (21.55).. funderar starkt på att kolla om det finns någon glass i frysen och sedan gå och lägga mig, jag tycker det låter som e bra idé.
I morgon är det skola och sedan är det bara att gå hem och plugga matte till NP på tisdag, woop woop!
Så vi höres i morgon.
Yo´s!

Känner en känsla någonstans
Din kropp den rubbar min balans
Ska vara ärlig men jag kan inga danssteg
och vill du glida gratis ja då har du kommit fel
jag menar kolla på mig jag har ingen stil men
du borde sett att jag var full av liv"

f.a.n.t.a.s.t.i.s.k

0 Läs mer >>

Bohéme

0 Läs mer >>

Peace bree

0 Läs mer >>
Nu är man på väg hem från en dag i sthlm, trevligt trevligt! Och mycket stuff kommer man hem med nu utan att ens behöva lägga ut hundra kronor... Eftersom Ylva är en så duktig tjej och hade sparat sina presentkort sedan hon fyllde i januari osv. Så idag kommer jag hem med: Ett par löpar tights, Intersport En tränings jacka, Intersport Ett linne, hm En byxdress, hm Ett linne, Cubus Ett par byxor, Cubus Två bikinis, Cubus En plånbok, Monki - Och ett bra humör! Tack mammsen och pappsen! Puss och hej!

dom 999 saker jag ald...

0 Läs mer >>
Hallå! Pennan regniga dag har det inte hänt mycket.. Börja med frukost o lite kommande på hemsidor för att se vad jag vill/behöver införskaffa :) sedan fortsatte jag fixa lite i mitt kaos-rum... Och så åkte vi och kolla på ett förråd som pärisarna behöver fylla med stuff. Sedan duktig som jag är lagade jag maten idag! Blev inte perfekt men gott vare! Så nu har jag kollat på William Spetz klipp med min kära syster och nu blir det mys vid två med chips som vart efterlängtade hela veckan och 0,7 % vol cider hihi mumms! Puss och kram! - Tagga shopping i morgon med mammsen!

"bis - bild oxh slöjd...

3 Läs mer >>
Eftersom jag inte har bloggat på länge så skriver jag lite till, kanske ointressant men jag tvingar dig inte fortsätta läsa. Sedan vill jag ju göra mina fina pojks Nick och Felix glada också ;) ich will. - Thomas Stenström. Jag tycker alla som vill lyssna på något bra för en stund ska plocka fram en utav hans låtar och sedan kommer du vilja spela dem om och om igen. För det känns som det är omöjligt att tröttna på dem. Jag tror han bara har tre låtar "full av liv", "krossade drömmar" och "detsamma", men alla tre är superduper bra och det är i princip det ända som spelas i mina öron. Så chilli-dill. Yo bro!

woopa

0 Läs mer >>
Är nu påväg hem från bion där jag kollat på den nya Tim Burton filmen - Dark Shadows. Och så klart levde den som alltid upp till förväntan eller vad man ska säga. Jag tyckte iaf att den var jätte bra och jag tror inte Johnny Depp kan spela dåligt... Kärlek. Bra kväll! Puss och kram

dark shadows

0 Läs mer >>
Va även till mannen med den vita rocken idag, men vart inte mycket klokare av det + att han mumla så jag hörde iofs inte riktigt vad han sa heller för den delen. Sedan vill jag även nämna att det va 10-mila i helgen och jag skulle springa både i ungdomslaget och damlaget men självklart ramlar jag på första sträckan i ungdomslaget och gör illa knät påväg till ettan duktig.som jag är. Men självklart ville jag ju ändå springa i damlaget fast jag halta runt där på tv. Så flytta om i laget så jag fick en två km kortare bana än va det först va planerat som så sprang jag ändå, och blev mest nöjd med det loppet! Ja vad mer... Nästa vecka blir det att spendera ett par nätter hos finaste ebba och sedan dra på klassresa med klassen! Awesome! Börjar dra ihop sig! Peace bree!

Young

0 Läs mer >>
Sämst på att uppdatera yehe I know! Men somligt gillar jag inte att blogga från arcen och jag äger inte en dator... Dock. Jag har det iaf ganska soft i skolan just nu. Bara ett np kvar c delen i matte.. Ser man ju sådär lagom mycket fram emot. Men nick kom med den glada informationen idag Tt igår va det exakt en månad i dager kvar tills vi slutar, vet inte vad han mena med det men det lät bra! Så va jag med hem till Mandis i tisdgs o kolla på de små lamisarna! Så himla plutti-gulliga! Döpte en till Mumu för den såg ut till en ko, så nu ska jag bara döpa en flicka också :D Så blev jag kvar där över natten o åkte med bussen till p.l.u.g.g.e.t. Så var jag med i tidningen, vart väl bra intervju den v va inget speciellt men dock så börjar jag undra hur jag ser ut egentligen... Ser jag verkligen ut så där.. Ja jo vad mer. Hämta skockor eller vad det heter och stavas hos.morfar på konsum, sedan chilla jag med jossan nån timme typ, sedan kom pojkarna och då drog jossan sen så satt o snacka med dem ett tag, great! Men nu ska jag byta om och tagga bio premiär ikväll! Peace bro!

krossade drömmar