0 Läs mer >>
Dålig uppdatering jo jag vet... Men i fredags åkte vi till Anders och fira honom en stund. Lördags kom Conrad hem så firades han, för han fyllde igår, hurrey! Sedan i söndags var det måsenstafetten och jag sprang första sträckan i D17 med Tove på andra s. och en annan på sista hehe! Det gick bra för mig, lite segt men det var ju trots allt första tävlingen. Orienteringen gick bra förutom på one place där jag sprang nittio grader åt fel håll men no bit deal haha! Igår skola såklart, sedan sov jag middag, plugga, åkte med till Nyköping och plugga där, käka på.max, hem och plugg och sova.. Tjoho... Peace.

Lovely

0 Läs mer >>
Ja.. Vad ska man säga en vecka avklarad nu ett steg närmare friheten! Nä men den här veckan har verkligen vart ganska puss.. Med no labb och lite så.. Men det är ett kapitel jag inte känner för att dra upp. Hela veckan har vi flyttat grejer för att få i ordning lite tills Tove Skulle komma hem och igår kom min kära hem och första natten spenderades i allt det nya, sjukt med Nice! Tove kom hem med lite presenter också (och som ni vet är det något av det bästa jag vet!!!) så fick en söt liten italiensk fingerborg, ett jätte fint armband med sevärdheter hon va på och sist men inte minst en sjukt underbar t-shirt med min älskade gula vän på, svampbob! Tack fina syster! Men nu ska jag packa upp lite saker och få lite fint i rummet, blir kalas bra! Och senare ska vi fira morbror, happy life! Yo!

kära alice..

2 Läs mer >>
Chillar i skolan med min svamp Josefin och min mother f. Felix :* Idag har vi np labb och konsert men jag o j måste kolla ned sexorna och sjuorna yeey! Peace bree... Onödigt inlägg! - silikon bob.

chilli chill

0 Läs mer >>
Ja jo nu har man ätit frukost och stoppat in kläder i tvättmaskinen.. så nu är det bara att börja jobba.
Lite roligare blir det iaf med musiken vid min sida, laleh och melissa horn lyser för tillfället upp min dag!♥
- Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag!
Igår åkte även min kära syster till Rom.. va lite sorjligt att säga hej då om jag ska vara ärlig!
Nu plugga, plugga, plugga!
Din Ylva.

saknad vän♥

0 Läs mer >>
Hatar att jag vaknar upp och känner "åhh vilken härlig daag"... Fem sekunder senare kommer jag på att det inte är så jävla skönt med studiedag, nej nej... För då kan man ju sitta hundra tummar i sträck istället och plugga! Jag har verkligen ett stort hat just nu! För när jag precis har jobbat klart med en stor uppsats.. Så är det bara att börja om och börja på nästa feta grej! Ahhh! Ge mig dumma sommarlovet nu!!! Så nu har jag absolut ingen lust att hoppa ur sängen. Jag kanske ska strejka? Nej det kan jag inte heller göra för det drabbar ju endast mig själv! Fuck this! Herrå.

hatar dag upp till tu...

0 Läs mer >>
Hallå där! Ska iofs sova nu efter en lång dag.. Men tänkte att det kanske borde hända något här. Gårdagen spenderades mycket med google och vattenkraft, så sjukt "knepigt"..! Lite sur är jag ju förstås över att jag inte kunde följa med mina kära pojkar och kolla när de spelade heller pga. den enkla anledningen att jag inte kunde ta mig dit.. Men en liten fågel viskade i mitt öra att det iaf hade gått bra, så hurra för dem!<3 Idag har jag spenderat dagen i Karlbergs skjuthall på sista delen av cupen! Gick bra faktiskt! Och jag kom hem som segrare i min klass av både dagens tävling och själva cupen! Happy! Så jag vann en ol-skytte buff och 150:- på Intersport, yeeey! Och jag sköt bäst av de tre momenten idag så sköt jag bäst i finalen då jag fick fyra träffar, plus att jag sköt bättre än kompisen då som har jaktlicens haha! Det var nog det jag är mest stolt med av dagen! Sedan när jag kom hem var mamma och Örjan på kalas, så jag och Tove lagade mat.. Bakpotatis m. Tillbehör, Good work! Nu har jag packat i kanske två timmar, inte för att det syns men har iaf gjort det! Så nu förtjänar lilla jag en god nattsömn! Puss på mig! Och ni får hare bra! Yo! 0:)

åå vinnaren är ylva!

0 Läs mer >>
när jag gick upp idag så gick allitng ovanligt fort.. jag var påklädd och gixad redan fem i halv åtta!?
Så jag fixade lite frukost i lugn och ro för att jag för en gångs skull verkligen kunde chilla framför tvn.. trodde jag!
Hade ju läxa tills idag att kolla på Konny2012 till SO.n och hade gnällt om det så han skulle fatta om jag inte kollat på den.. så jag räknade ut att jag borde hinna om jag började kolla på den då eftersom den var 30 min. så jag han faktiskt nästan i tid, men jag missade iaf inget :)
sedan hade jag slöjd. och jag håller på med en duffel (jacka) men hela lektionen gick åt att klippa och rita delar.. blää... och nästa går åt att sick-sacka.. dubbel blää!
Mn nu måste jag sparka igång här för att bli klar med den jäkla religionen tills i morgon och ikväll är den första ungdomsträningen så måste bli klar tills dess.. FL!
aja!
yo!

Jag sa - om du äter u...

0 Läs mer >>
Nu har jag varit duktig och nästan renskrivit allt på religionen till datan.. Tar ju sån tid! Men nu sitter jag och kollar på Sveriges mästerkock och har just ätit :) Fast nu väntar jag bara på att klockan ska bli tio för att få se på en serie som vi började kolla på för ett tag sedan, bajs bra är den må jag säga! Bro!

käraste

0 Läs mer >>
Sitter nu också käkar lite mellis efter en mycket lång dag. Nationella i biologi idag. Va sjukt nervig innan.. Och satt as länge, gissa på massa och kom på efteråt att jag svarat fel också... Kändes rentav skit! Och sedan va det planering inför labben vilket jag också tyckte gick sådär eftersom jag är så dålig på att formulera nit i text.. Men men hoppas på det bästa, biologi är liksom det no ämnet som jag satsar hårt på att höja nu i vår.. Aja.. Nu är jag lite seg men dwt bryr sig inte läxorna om så nu är det bara att fortsätta med religionen.. Så sjukt tråkigt bara, det är där skon klämmer.. Men jag vill få till det här arbetet nu för att min dumma lärare ska se att jag faktiskt kan om jag får lite tid.. -.-" Men glad var man idag när lilla Felix var tbx ;) lilla plutti gullan! Yo!

Alice

1 Läs mer >>

now you just somebody...

0 Läs mer >>
Loreen fy fan vad bra! Weehooo! Nu kommer jag sova gott! Yo lovers!

direkt från tv soffan

0 Läs mer >>
Dåligt av mig.. Jo tack jag vet! Denna vecka har jag varit duktig och pluggat en massa och tränat! Stolt! Aa men vad ska man säga, igår kväll spenderades ned halva klassen i tennishallen som en kul grej.. Jag och bo delade madrass men Dock så var den trasig så vi sov på stengolvet.. Hehe hon o jag hade lite ont i morse... Sedan när jag kom hem satte jag mig med religionen, tills mamma sa åt mig att gå o sova en timme, för att sedan åka iväg på bio! Vi kollade på John Carter- riktigt bra film måste jag säga!! Men nu sitter jag här klistrad vid tvn och kollar melodifestivalen! Kan Ulrik bli snyggare?! Skulle inte tro det, så jävla grym! Men vet sock inte.vem jag tycker ska vinna.. Ha en bra fortsatt kväll! Kyss yo!

not gonna miss u.

0 Läs mer >>
Seg dag... Frostigt när jag gick till skolan, men nu är det jättefint väder, får mig att vilja gå ut en sväng! Efter skolan tog jag och bebb en sväng till affären och köpte lunch till i morgon då vi ska åka till DN med klassen. Ska bli kul att göra något annat och inte sitta där uppe i skolan dagarna ut.. Yo!

young and free

0 Läs mer >>
- Svampbob(hjärta) I rummet är det för tillfället kaos! Men jag lever ändå. Nu är jag full i magen och ligger och kollar på Wallander-vittnet, med the family! Men snart sällskap sängen, har ju inte så långt kvar tillsammans nu så ser till att ta vara på snarkar tiden! Yo!

patrik, är du också a...

0 Läs mer >>
Dags att rensa garderoben inför flytten... Åhh vad jag hatar att göra det! Det är fan bland det värsta jag vet?! Men det måste ju göras.. Men jag Hill liksom inte ta bort något.. Någon kanske blir ledsen :'( Förmiddagen spenderades i skogen på en träningsban, gick helt okej i sällskap av syster och Charlotte. Yo!

make you fall

0 Läs mer >>
Ja idag tog vi och spenderade dagen på Ikea, se like! Så nu kommer jag hem med en ny säng! Fett glad trodde inte det! Hurra älskar er påron! Så nu blir som jag ville, högt så att säga! Yeehe! Gillar killen som jobba på säng avdelningen... Förs skrattade han åt mig när jag provade mina sovställningar i sägen när vi gick runt o kolla själva. Sedan tog vi lapp och så fick vi honom som "instruktör".. Aha och han typ skrattade åt allt vi sa?! Han frågade mig om jag hade kollat på någon bäddmadrass och då kollade jag såklart tbx på ö eftersom vi hade typ inte pratat så mycket om det.. Och det va så himla kul.. Han slog tom. i bänken? Sedan följde vi med honom ut vid sängarna och då fortsatte han typ att skratta åt allt.. Och han tyckte det var väldigt kul att mamma sa att jag inte fick spilla och kissa i sängen.. Ja jo för det brukar jag ju göra..?! Men det blev en bra dag! Glad chey! Yo bro!

en dag på Ikea