0 Läs mer >>
Idag har jag fått klart alla mina plaggskisser så nu är det bara beskrivningen i text kvar.. Ebba var här i några timmar som min pluggbuddy, bästa!

Tråkigt och kallt väder hela dagen så inte gått utanför dörren. Känns sådär men jag får se det positivt att jag fått så mycket gjort istället.

Snart kyckling til middag och sedan blir det film mys!

Trevlig fredag!

 

fredag

0 Läs mer >>
Följde mitt schema igår plugg och sedan en backrunda och avslutade med pilatesövningar jag fått av sjukgymnasten för ryggen.
Sushi middag med mor och far igår kväll, lika gott som alltid! Sedan avslutade vi kvällen med lång film.

Idag är det inte lika mysigt väder ute så idag får man hålla sig inne, men det är inte bara negativt… För nu har jag större chans att bli klar med måndagens inlämning idag! Bara plaggskisser kvar nu…

Ha en fin dag!

bilder är kul, likaså min skidmössa!

sushi

0 Läs mer >>
Nu har jag suttit och ritat hela dagen lång, ändats haft en kvarts lunch.. Men nu är det i alla fall klart, nu är det bara plaggskisser och teoriförklaring kvar. Börjar se ljustet i tunneln nu och det känns underbart!

Har just provat på något nytt ätbart… Hade hört att man kunde frysa banan och sedan mixa det så skulle det bli som glass.. Så jag frös en skivad banan igår och idag när jag tog mixerstaven sprutade det först banan i hela köket för man behöver tydligen använda sig av en hög skål… Påt igen och mixade sedan improviserade jag lite och tillsatte lite naturell kvarg och mixa ner så det blev till en slät sörja. Såg ut som kräks men smakade desto bättre, var till och med gott!
DVS jag lyckades göra egen BANANGLASS! En sak till jag kan lägga på "kan göra"-listan!
 
 
Bild från Toves 20 års fest

bananglass

0 Läs mer >>

SP

0 Läs mer >>
I vackan var även SP här på intevju och frågade om Sew Along som jag ska delta i. Så den här veckan är det ett dubbeluppslag i tidningen om mig, pirr!
 
Har i princip ingen skola längre eftersom jag ser det som att Deadlines är till för att följas och många andra inte gör det så är det endast de personerna som behöver hasa sig till skolan. Har inte haft vissa lektioner på över en månad men det är JATTEVIKTIGT att vi går alla våra skoldagar även om vi inte gör något och bara ska "leka" sista veckan.. Värt.
 
Nu är ALLA mina skriftliga inlämningar klara så nu har jag bara en inlämning kvar till på måndag i Tradition och Utveckling där jag skissar utefter filmen "hair". Mycket inspererande!
 
Och nästa vecka kommer min kära systetyster hem igen från Norge, och nu kommer hon hem på riktigt! Saknar henne jättemycket. Det är som jag ibland glömmer bort att hon inte bor här och jag väntar på att hon ska komma ut från sitt rum eller skratta åt mina skämt (vilket mamma och Ö inte gör..) eller att jag kommer på mig själv precis innan jag hinner fråga päronen om Tove är vaken. Knas!
 
Idag är planen plugg och en löprunda. Låter bra!
 
 

intervju och deadline...

0 Läs mer >>
I helgen var jag i Kungsör på Folksams LedarCamp. Otroligt fin boende och super skönt väder. Ett jättebra evenemang med underbara föreläsningar och fantastiska deltagare. fick lära mig jättemycket nytt som jag som ledare tror kommer ha massa användning för. Ett plus på campet var att för en gångs skull var inte alla fotbollsspelare. Från Sörmland var det bara en endaste liten fotbollsspelare! En enda! Super kul med variation på idrott: konståkning, simhopp, simmare, ridning, parku, orientering, friidrott….Jätte härlig helg!

Folksam Ledarcamp

0 Läs mer >>
Inte skrivit något här på år och dagar men det struntar vi i.

Jag ska nämligen delta i ett syprogram som ska spelas in i sommar, Sew Along (UR). Idag spelade de in mitt "personporträtt" där jag blev intervjuad, sydde lite, orienterade lite, orienterade lite till, och körde lite skytte och så filmade de lite över byn. Superspännade och jag är jätteglad över att ha blivit antagen som en av de åtta deltagarna som ska få vara med! Jag är jätteförväntansfull och det ska bli häftigt att träffa de andra deltagarna!
Det har börjat bra i alla fall för dagen har verkligen varit superrolig och de som var här (producenten, kameramannen och ljudkillen) hur trevliga som helst (dock skrattade de åt mig ibland.. haha)! Så nu är jag taggad på att se vad sommaren kommer att ge!

Tv kändis