0 Läs mer >>

Rosett

0 Läs mer >>
Kul att jag kan roa familjen med att jag aldrig kan ta beslut. Men nu efter mycket gråtanden (som den mes jag är) har JAG bestämt att det får bli Bilbo ikväll på bio.
Så nu ska jag försöka fylla min dag tills des med något skoj...
 
Igår hände det absolut ingenting. Väntade på att Tove skulle komma hem från jobbet och sedan väntade jag på besked från pärisarna om de vill bowla eller bio eller nothing. Och när de väl bestämt sig så var det för sent för att åka så då blev det bestämt att vi skulle åka idag, därav mina problem av bestämelse igår o denna morgon.
 
prutt.
 

h2o

0 Läs mer >>
Tjena tjena!
Idag har bröderna åkt hem vilket är lite tråkigt...
Så idag har jag roat mig med att kolla i min nya "lär dig teckna kläder osv." som, jag fick i julklapp, ååh vad jag hoppas att jag ska lära mig teckna...!
Så har jag provat mitt nya nagellack som jag fick av Örjan i julklapp. "Ciaté Caviar Pearls", Jätte coolt! Dock så hoppas jag på att det ska sitta kvar till på måndag då man vill vara lite "snärt".. men däremot är det väldans tvek.
 
Örjan har även hjälpt mig klippa luggen idag och han fick G++
Så nu sitter jag o googlar runt, eftersom jag är sjukt sugen på att skaffa dipdye/ombre.. Så jag tror jag hittat en bra förklaring på någon hårguide på hur man skall göra för att få bästa resultat.. men DOCK. så är ju inte mitt hår det optimala för dipdye/ombre just nu som det ser ut.. suuck! Men men, vad skall man göra åt saken liksom?
 
kramen.
Blev lite utanför kanske.. men vet att du gillar´t!

28 december 2012

0 Läs mer >>
I förrgår var det älsklingsdagen på hela året, 24 december, Julafton!
Vi började dagen med att åka ut till mormor och morfar och äta julfrukost och byta lite klappisar.
Sedan for vi hem och slog in de sista klapparna.
Efterlång väntan (från mig) var det äntligen middag med hemmagjord sill, köttbullar, lax och mycket mer!
Kastade mig från bordet för att se på Kalle m. vänner.
Och sedan blev det klapp utdelning och öppning. Fick en massa festligheter (glader!) Och det jag gav bort verkade också uppskattas!
 
Tackar min fina familj för en underbar jul!
 
Igår hade vi snöbollskrig. Jag och Tove vs. Christian och Örjan! Tro det eller ej men tove oich jag vann eftersom vi lyckades sno till oss deras borg (vilken var "något" bättre än t´s o min..)
 
Senare åkte vi ut till C&C´s mormor och morfar på brunabönor och "potatismojs", trevlans!
Även Amanda och hennes lillebror var förstås där så det va kul att få träffa dom för det blir ju inte så ofta längre.
 
Och denna annandag går åt att plugga Strindberg och försöka hitta matte tal eftersom jag tydligen tappat bort matteboken!? Och senare blir det lutfisk...
 
Hoppas ni haft iaf hälften så bra jul som jag ♥
tack o hej
 
Min super söta tesils-anka jag fick i adventspresent måste jag ju visa!

god jul man!

0 Läs mer >>
Jag är nog den sämsta uppdatteraren någonsin!
Men det här hänt så extremt mycket så man vet ju inte vart man ska börja någonstans...
Nobell var iaf den 10 dec. En oförglömlig kväll, så himmla kul!
Som jag tror jag sagt syr min skola kostymer enligt ett tema till NNC (nobel night cup) dvs. nobels "efterfest". Så vi har sytt kostymer till folk som skulle servera och uppstäda osv. Så jag fick vara med och hjälpa till och klä dessa människor, så himmla kul. Och jag känner att jobba undertidsbrist ändå var något som jag verkligen uppskattade.
Men en oerhört rolig kväll,. Kul att få se de kläder man gjort och de andras kläder som man sett de jobbat med, få se hur slutresultatet med fixat hår och otroligt smink! Temat i år var CIRKUS! Så vi har sytt en massa clowndräkter och direktörjackor. Tvåorna fick sy de lite mer udda kläderna men det var ändå så himmla kul! Ni kan få se bilder när jag väl laddat över de till datorn!
 
Det här inlägger blev det kanske inte bästa svanskan i men det är iaf något.
kramis.
 

NNC

0 Läs mer >>
Hinner aldrig uppdattera här eftersom jag antingen är i skolan eller hemma och pluggar. Så när jag väl är ledig chillar jag eller försöker hitta på något annat fezt att göra...
Men eftersom det är slutet på terminen så är det rätt så mycket att göra, eller det blir vad man gör det till.
 
Men nu är rasten snart slut, dvs dags att börja måla nonfigurativa bilde till August Strindbergs novell "Ett halvt ark papper".
 
Hare fortsatt bra!
 

love on top