0 Läs mer >>
Nu sitter jag härhemma och cillar i soffan.
Kom inte så många inlägg eftr dag två. Skrev ett via min arc, men dock så va han lite sur och ville inte ladda upp... Så då ville jag inte skriva om allt..
Men jag kan lungt säga att jag valt helt rätt skola! Det är bara så himmla kul! Det känns knappt som skola ibland... Jag menar jag känner knappt för att ta rast på hantverkslektionerna fast de är tre timmar, för rasten är tjuo minuter och det känns som jätte mycket!

Nu sitter jag iaf och skriver vid min lilla HP som jag fått från skolan, great! Visst det är inget att komma med jämfört med tex Nick som fick en macbook air... men jag tycker iaf att det är kalas eftersom jag inte haft någon egen dator!
Så nu har jag laddat hem spotify så nu diggar jag min älskade Linnea Henriksson(hjärta) och ska nu börja leta reda på en kändperson med schysst stil eller en stil, eller en tidsperiod eller liknande och så ska vi skriva artiklar i engelskan. Även det tycker jag verkar kul.. dock lite svårt men ändå najs!

Men iaf... efter dag två så har vi hunnit ha engelska, matte, svenska och idrott och ännu mer hantverk! Så i engelskan ska vi skriva denna artikel, i svenskan ska vi hålla på med skräck/deckare, matten har vi än så länge bara gjort en diagnos i, idrotten har vi typ pratat och så har vi i uppgift att svara på vad hälsa är för en, vilken motion som funkar bäst för en själv osv. Och sist men inte minst, i hantverken har vi skissat en massa, årstids outfits, kroppen i rätt propution (st.), kroppen med skuggning, idag gjorde vi färgskalor, ritat grundmönster till kjol, provat massa olika fållar osv osv!
Jag har det i vilket fall som helst as bra i skolan, det ända jobbiga är bara att det tar en stund att åka, men det är värt det!

puss

vart jag än går

0 Läs mer >>
Andra dagen i skolan var skit bra! Började med frukost mingel med alla ettor, och sedan vidare på information om bla. poäng med mentorn och klassen. Och inga kunde förstås några namn så så körde vi upprop och namn lek och de fyra hörnen för att man skulle lära känna varandra lite bättre. En kort rast och sedan ned på botten våningen till de andra klasserna för att få genomgång på vad som skulle hända här näst. Vi blev indelade i grupper blandat från alla tre linjerna och så skulle vi ha en lampskärmsworkshop. Uppgiften var att man skulle skapa en lampskärm som representerade en modeikon eller en känd person. I min grupp bestämde oss för att ta tomten! Så vi började skissa och diskutera. Sedan var det lunch, så på lunch rasten passade vi på att gå och kolla på vart Friskis och svettis låg där vi kommer ha idrott så småningom. Och så följde jag med några till gallerian för de skulle köpa smoothie, hehe dock så visade det sig att jag var ensam i gruppen från min klass och alla de andra gick i estet, men det är ju bara kul att lära känna de andra med för man kommer ju ha gått om tid med klassen sedan när de vanliga lektionerna startar. Efter lunchen var det fortsättning på lampskärmsskapandet. Man blev lottad i en ordning så fick varje grupp tre minuter på sig att ta de material man behövde och samtidigt visa de lärarna som stod där ritningen för att man inte skulle roffa åt sig allt själv så det inte blev något över till de senare grupperna. Sedan var det bara att börja bygga! Jag var lite skeptisk i början när vi börja sätta ihopp allt om hur det skulle bli, och de verkade även de andra grupperna vara mot vad vi höll på med... Men resultatet blev kalas, och det var flera som sa att den var bra, och lärarna tyckte också att det var en kul idé för vi vek även små julklappar och sydde små julstrumpor och hängde nederst. Så den blev faktiskt riktigt söt! Sedan när tiden var slut fick man gå och kolla vad alla hade gjort. Det var tre Marilyn Monroe, två Michael Jackson och två Lady gaga bland annat! Sedan efterskolan va det bara att gå ut i det ösande regnet och pallra sig bort till tvärbanan. Men en bra andra dag i alla fall. Tack o hej.

andra dagen

1 Läs mer >>
Jag överlevde!
Ja jag överlevde första dagen i skolan. På morgonen var det feta awkward silence, och alla bara satt och var hur tysta som helst. Sedan va det information i aulan och då blev det lite mer naturligt för rektorn sa åt alla att säga hej till de den hade bredvid sig så då va det ju vissa som fortsatte små snacka.
Sedan fick man följa med sin klass o mentor och så var det mer information och en lapp placerings grunkilimunk så man skulle höra vad alla hette. Rundvandring, lunch och sedan hehe, speed dating med alla ettor.
Men det kändes bra så det här blir nog gett najs!

Och juste en sak till som ju var riktigt kul! Jag trodde det typ bara skulle börja kanske två killar på skolan, men dom var jätte många ju! Så jag har ju bara iofs två i min klass men det var många för övrigt, vilket är kul. För det är ju tråkigt att bara gå med tjejer, det är mycket roligare när det är blandat! Så ett plus till.

Hare bra!

första dagen

0 Läs mer >>
Herregud! Jag börjar skolan i morgon! I en helt ny skola, i en helt ny stad, med nya lärare och nya klasskamrater! Jag kommer inte känna eller ens känna igen en ända människa på skolan! Det är "lite" läskigt faktiskt.
Så nu står kag och glor in i min garderob för att se vad jag ska bara den första dagen bland allt detta nya..
Det har tidigare mest känts spännande och kul med allt det här nya.. Men nu känns det skit
läskigt, det känns som om hela mitt liv kommer förändras i morgon! Vilket det inte kommer eftersom jag antar att det bara är ett upprop men ändå det är galet! Jag har gått på samma skola i tio hela år! Och med vissa har jag gått i samma klass med i dessa tio år! Nu blir det nya lokaler och nya sittplatser nytt av precis allt! Men även fast det är så jävla läskigt är det här något jag sett fram emot ända sedan Tove började gymnasiet två år sedan! För det kommer ändå bli så sjukt bra, jag känner det på mig att det här är rätt!

Så önska mig lycka till med en klapp på axeln så ska jag klara mig finfint i morgon!

Puss

22 timmar to go!

0 Läs mer >>

systrar är speciella ...

0 Läs mer >>
Ja hallå där!
Söndagens resultat bör man inte prata om. Men jag säger såhär: det här året har gått riktigt dåligt och jag kan nog säga att det här blev med på topp tre av alla mina extremt dåliga lopp!
Sedan igår så tog jag en liten promenad och sedan åkte jag och stod på bakluckeloppis med Örjan.

Och idag har jag och Tove varit i Södertälje som ett avslut på mitt lov... Så vi käka god lunch på Nancys och delade på en smoothie!
Sedan blev det lite shopping så kon hem med ett par silverfärgade låga skor från rean på scorett och två par jeans från Lindex, kalas bra saker!
När vi kom hem så bytte vi om, satte oss på cyklarna och cyklade iväg till gymmet, det var ett tag sedan man styrketräna och vi fokuserade på ryggen och man kände att det kanske är bra att träna upp den så att säga.

Det var dagens , tack o hej!

two days to go.

0 Läs mer >>
Dessa dagar har jag som vanligt chillat mycket i soffan men har även vart duktig o gått lång promenix, cyklat i terräng med Örjan och igår cykla lång runda! Och nu sitter jag i bilen på väg ut till tävling.

Igår var jag även på "lakeside musik festival" i några timmar. Kul när det händer något :)

Kul inlägg.
Tack o hej

fyra dagar to go

0 Läs mer >>
Eftersom det inte blev någon destriktmatch för mig så blev jag förstås hemma idag.
Men syster och jag har i alla fall varit duktiga och kokat marmelad!

Och i morgon blir det fullt upp för ska bla. till tandis och till körskolan för att gå kursen för att få börja övningsköra.

- Idag är det "nio" dagar kvar tills jag börjar skolan, crazy!

16:13, 2012-08-07

0 Läs mer >>
Denna dag har bestått av största dels slapp i soffan. Men det är väl vad man ska göra för att driva ur förkylning? Och nu får jag/kan jag inte åka på distriktmatchen heller på grund av det.. Grymt kul...! I dag fick jag även brev från skolan, hurra! Jag visste iofs redan att jag ska börja den 16.e men jag visste dock inte att varje elev får ut en varsin bärbar dator, wheeoo! Jag börjar ganska mycket tidigare än alla dom flesta jag känner, men det ska bli sjukt kul iallafall! Visst är man lite rädd osv men det lär ju gå över haha! Nyp i stjärten tills vidare!

krossa alla fönster

0 Läs mer >>

Bröllop 28/7 2012

0 Läs mer >>

U10mila

0 Läs mer >>
 
bilder- tove sahl paavo

O-ringen i bildform

0 Läs mer >>

Everything will be ok...

0 Läs mer >>
Jahapp då gör vi ett nytt försök. Sist jag tänkte uppdatera lite här så börja det åska så då va man tvungen att koppla ifrån..

Men men.. det var ju iaf ett tag sen sist, det var ju inte precis förra veckan jag var i Spanien med min lilla skrutt... Så jag fattar mig kort.

Spanien va såklart underbart, jag menar sola o bada med min bästie... kan det bli bättre?

Jag har förstås glömt bort en massa och tiden har gått så fort.

Men för några veckor sedan åkte jag tillsammans med ett kul gäng till allsång på skansen, väntade dock i tolv timmar till sändning.. men vad gör man inte för bättre platser.. eller som jag tror felix skulle säga - för att få se Måns! Det var i alla fall en hel dag med människor jag tycker oerhört mycket om, så den dagen är det ingen som kan klaga på!

Och så var som alltid O-ringen en av mina stora sommarhögpunkter! Orienteringen gick åt skogen rent ut sagt detta år, men bra väder och bra på många andra sätt så lika nöjd som vanligt ändå! Besökte även ullared på en eftermiddag... jag hade förväntat mig mycket skit.. och ja det fanns det ju säkert också man vi kollade typ på två avdelningar.. kläder och elektronik.. så vi alla kom i alla fall hem med varsin gul kasse och fick ta emot de andras skratt som inte kunde förstå varför vi i det fina vädret ville sätta oss på en buss och åka sju mil för att vandra runt i ett varuhus.. men jag anser att det va värt det.

Bröllop! Min äldre moster har nu gift sig. ett litet fint bröllop i trädgården.. det var överförväntan, för jag trodde man knappt kunde gifta sig om det inte va i kyrkan. Men det var fint och kul med god mat! Vi var ju dock lite väl trötta efter resan hem från halmstad vilket vi räknat ut tog runt sju timmar för oss med husvagn o bröllopet skulle börja kl 2.. så snabbt hem o tvätta bort lera, på men fin kläder och skor och sedan i väg på finare evenemang!

I fredags till i går var i även i Skövde på U-10 mila.. Och det gick väl sådär kan man väl säga... jag sov i princip ingenting på natten sedann skulle jag upp halv fem på morgonen, och för att göra det ännu lite sämre så är jag sjuk o vi hade ingen reserv i laget och jag ville ju ändå springa... Men orienteringen var inte särskilt svår men min kropp ville inte framåt så det tog dock lite väl långt tid..

aja även fast jag inte skrivit på länge visar det sig även när jag kollar i statistiken att det ändå är folk som kollar, så tummen upp för de/er! men nu ska jag försöka skriva igen.. och då ska det inte bli såna här konstiga kringelekrok inlägg!

YO!

sommar detta år i ett...