0 Läs mer >>
Kör ett till inlägg när vi ändå är på gång.
I skolan håller vi på att fixar inför Design Day på måndag. Då vi ska ha utställning av våra things och jox! Senare samma kväll ska vi ha modevisning så då har jag även frågat min fina vän Ebba om hon hade lust att gå modell vilket hon hade, katching! Så då ska vi visa upp trettio outfits från nobell, så jag har varit med och satt i hopp kläder till delen med "djur, ballerina" kläder! Kommer bli awe!
 
Och jag har just fotat steg för steg hur man gör en "loppa" och det ska jag nu göra en powerpoint av, så jag kan hålla en liten redovisning i morgon (tänkte det var lättare att prata till det än till att borsta tänderna..).
 
Hoppas ni hare fest!
herrå.
- Kan vi tar en bild från balen?
- Ja det kan vi!

Wonderful world

0 Läs mer >>
Tjenixen bröder!
Har nu varit ledig i två dagar, Underbart!
Så tog ett nytt litet besök till tandläkaren igår för inte pencillinen hade verkat hjälpa. Men han sa bara åt mig o köpa någon ny äcklig munskölj som ska minska svullnaden... Och så fick jag en månad tidigare tid för operation. Så den 11.e feb smäller det. Då kuttar de upp mig i munnen, sliter loss tanden som inte kommit upp och syr igen skiten igen! Kalas ju! Ser vekligen fram åt att inte kunna ät, för det är ju verkligen något jag hatar att göra! OCh ska bli så himla skoj o se om det hinner läka till träningslägret därpå! Den som lever får se. Och känns tryggt att min kära mor inte ens vågar följ med för HON tycker det verkar läskigt och hon ska göra det senare, I´m like, ja för nu känner jag mig mycket lugnare som aldrig varit alvarligt sjuk, brutit något eller sytt något! Hurrey.
 
Tog en sväng till skolan för att ha ett kanpps 30 min långs utvecklingsamtal och sedan och hem igen! Tjohej!
Pizza blev det på det (måste ju göda mig nu..).
 
 
-Träna ikväll?
- Självfallet!

blue jeans

0 Läs mer >>
Halloj i stugan!
Idag och i morgon har vi utvecklingsamtal i min skola, dvs. kom när det är din tur va ledig resten av tiden.
Så nu denna morgon har jag tagit sov morgon och hunnit räkna matte. Men min kropp och hjärna fattar inte riktigt att det är bra för mig att göra det så de är inte riktigt till någon hjälp. Så har jag läst instruktionerna till en liten redovisning vi skall hålla på fredag. Så jag tror det lutar åt att hålla en liten presentation om hur man borstar tänderna. Frågan är då bara hur jag ska kunna prata med tandkräm och bordte i munnen, men den funderingen skjuter jag upp et tag.
 
I Söndags åkte jag o familjen o handla mat och gick ut och åt sushi! Var kalas gott! Men i bilen började jag känna någon konstig känsla i tungan så jag nämnde det lite smått till de vuxna i framsätet. Jag fortsatte att sjunga med i MIKA och prvare köra alfabetet och bita mig i tungan. Det var först då det började kännas i halsen som jag sa till mamma o ö att det känndes inte helt bra. De sa åt mig att fortsätta prata med dem och frågade hur känslan var och om tungan hade domnat bort. Njee! Jag kände att jag bet i den. Det känndes som när man bränt tungan på något varmt man druckigt, så kändes det i hela tungan. Och i halsen jag vet inte vad. Jag kunde ju andas. Men jag fick typ panik trodde jag skulle kvävas osv. Så när vi kom hem kolla de i min hals men såg inget, jag vågade inte gå och lägga mig, jag skakade som ett "asplöv" var skit rädd, trodde jag skulle dö. Men tillsist var jag ju tvungen att gå och lägga mig, så jag låg och stirrade upp i taket och kände på andningen.
USCH, jag har nog aldrig varit så rädd! Mina ben bara skakade, visst så kan det ju också varit en biverkning på det hela.
Men i går googlade örjan och pratade med sitt ex som är läkare och hon frågade direkt om jag hade ätit tonfisk, vilket jag hade. Så det var antagligen från det. Vet inte hur man ska förklara med jag fick i mig något som kroppen egentligen sänder ut när man äter något man är allergisk mot. Och då gav det här samma effekt. Så nångång mitt på dagen i går försvann det i tungan. Så nu mår jag bra!
..Bortsett från alla andra dumheter i mig som tex min tand som är inflamerad och jag måste äta pencellin för, som jag mår illa utav till och från och som ändå inte verkar hjälpa eftersom det har blivit ännu mer svullet nu!
 
Ha det bra! Nu sjka jag fortsätta plugga.
 
 

skräcken

0 Läs mer >>
Gårdagens förmiddag gick åt att planera min dag, och det slutade med att jag sprang ett långpass med Örjan med nån km på en sjö som finns här.När vi kom hem kastade jag i mig lite yoghurt innan Tove kom hem. Sedan åkte mamma och örjan iväg på musikat som de fått av oss i julklapp och tove och jag tog med os skidorna ut och åkte två km skidor i 18 minus. Efter en lång dusch åkte Tove och jag med några hurtiga människor i klubben som tränat hela dagen och käka pizza.
Senare blev det grönsaker med dip och p4 guld- galan! ♥
 
Och denna dag har vi sprungit runt i skogen som vanligt för idag ver det klemmingen winter-tour del två - ploj-ol.
Gick kalas bra bortsett från att det tog hundra år för mig att hitta en kontroll och min dåliga planering i kontrollplocket. Kul träning i alla fall!
 
Nu har jag suttit med jäkla dum review som jag ska skriva i morgon på engelskan och jag känner mig helt knäpp i bollen för det är hur svårt som hellst. Vill bara krypa in under sängen och skita i examinationen i morgon...! Men det funkar ju inte riktigt så tyvärr...
 
Och förhoppningsvis blir det mat inom en snar framtid för jag håller på att tappa humöret och är trött på hela skiten!
 
Hoppas ni haft en bra söndag!
CHAO!
 

söndag tjugonde janua...

0 Läs mer >>
 

Ni får plats i min ga...

0 Läs mer >>
I onsdags träffade jag finaste Nick så vi gick och åt eftersom jag fyllt, och för vi behöver MAT.
Hade massa o snacka om eftersom man aldrig ses numera. Så det va kalas!♥
 
Och i går gick jag och fikade med två från klassen för vi tänkte köra det som lite tradition när vi fyller år. Även det jätte mysigt, vi åkte till "Muffin Fabriken" och tjockade oss riktigt ordentligt! Efter fikat åkte vi vidare för att kolla i lite affärer o DAMN vad tur/otur det är att jag är så snål..! (tänk på den).
 
Och denna fredag då rå! In tha school kolade vi på Planet Earth, för att skapa insperation. Och när den var slut var det dags att börja skissa. Jag försökte göra en kläning insperrerad av en blå- vit prickig krabbklo.. Och vet inte riktigt hur det blev med den för jag är inte så bra på att jobba med de pennorna vi skulle använda oss utav, men det blev iaf bättre än min skiss jag gjorde här i veckan då man kan säga att jag fick det bekräftat att jag nog faktiskt är sämst i klassen på det här med att rita.. SUCK!
Slutade efter hantverken eftersom sv. var inställd. Så kastade i mig lite lasange och åt två desserter (chokladmos)!
Sprang till tvärisen och var hemma här halv två-två. Så bytte om till löparkläder och passade på att köra ett långpass i det fina vädret i haft idag! Allt va så himmla fint ute! Så det är dagar som denna jag skulle vilja ha egenskapen att kunna fota med ögat, det vore väl tufft?
 
Nu ska jag fortsätta här med denna superdupersvåra engelska recention som jag inte fattar något av.
 
hej. då.
ylva.
// av finaste vännen man kan få!

dag för dag

0 Läs mer >>
Jag är himmla bra på det här va!
I Lördags for vi iväg till Karlberg för att springa runt o skjuta lite. KAOS! Jag orienterade som om jag aldrig hållt i en karta i hela mitt liv och jag sköt som en blind människa. Slutade med att jag bara hade fått in en ynka träff! EN! Den var iofs i stående men det betyder bara tur.. Dumma, dumma mig!
 
På söndagen kom goa släkten hit för att fira mig o min moster. Och ni kan inte gissa vad jag fick!
Jag fick min alldeles egna superduper-symaskin! Vilken jäkla överraskning! Nu kan jag sy utan att det skakar i hela huset o den är så fin o bra, och det bästa av allt är att den är MIN!
Så fick jag även ett "magnetnagellack" som jag velat ha! Och ett jättefint halsband med en liten sumaskin och sax på! Jäkla bra söndag med massa tårta o god mat!
 
Måndagen var den stora dagen!
Vaknade av sång! På med morgonrocken och ut och sätta sig vid bordet där det fanns en stor tårtbit m. ljus på, en kyckling biff (hurra) och två paket!
- En sportbh
- En supersöt "uggle-ring"
Fin fin morgon!
 
Åkte till skolan och även där var alla supergulliga, fick tom. en choklad ask av två tjejer i asken! Yeeey!
När jag kom hem läste jag instruktionsboken till min pärla och provkörde lite. Gick i princip av sig själv!
 
Senare kom Ebba o Anette på fika!
ännu mer presenter (som det barn jag är)!
- Hm presentkort
- BB trosisar
- "kloss-kalender"
- Stor dounat
- ansiktsmasker
- naturvitt linne
 
Och så fick jag ett par jättefina bruna stövlar av Tove eftersom mina röda kängor pajjat!
 
En jätte bra födelsedag helt enkelt tack alla fina!'
 
 
// glá chey!
 
Fin fin 17-åring!

födelsedag och grejer...

1 Läs mer >>

idag är en sådan dag ...

1 Läs mer >>
Hallu!
Eftersom jag är den ända sextonåringen som faktiskt sitter hemma och gårter på jullovet eftersom jag inte kunde hitta min mattebok. Så kan jag nu berätta att jag nu är en glad Ylva, eftersom jag (min klant) hade glömt bokisen i skåpet och har den nu här hemma så jag kan komma ikapp! Hurra för mig!
 
Idag var första dagen i skolan efter lovet. Himmelens segt att kliva upp i morse, men det klarade jag trotsallt!
Kul att få träffa alla kååmpisar igen. men inte så skoj att jobba dock, trött? NÄRÅÅ!
 
Sedan kom jag att tänka på underdagens resor hur kontigt vissa luktar...
På vägen till skolan luktade en kvinna väldans mycket nagellack.. vilket visade sig inte vara så himmla konstigt after all eftersom hon tydligen satt och målade naglarna.
På vägen hem var det en kille som satte sig brevid mig som lukta massa rök.. vilket jag föredrar att man inte gör om man skall sitta brevid mig. Men efter ett tag luktade ham inte rök längre! NEJ! Han luktade "smörgåsgurka"! Och jaja smörgåsgurka är väl gott iofs, min INTE vill jag sitta och lukta på det inte det luktade jätte mycket och jag tyckte inte det va en så.. uppfriskande.. lukt.
Och när jag nästan var hemma börja det lukta massa korv! Det luktade jätte mycket korv. Då får jag syn på en man vid ett annat säte som sitter och käkar på en korv! Asså typ en kabanos eller något? Vem gör det bara sådär. Ingen kan väl bli så korv-sugen så man inte ens kan vänta tills man kan komma hem och steka den... eller?!
 
- Och ja kära syster, det här va faktiskt jobbigare än ditt mjuckisbyxproblem.
 
Hoppas ni haft en bra dag, för jag antar att det inte bara var min o sToves skola som började idag?
 
Kramis kramis.
 
Jag ber om ursäkt för att jag bara laddar upp instagrambilder, men det är väl bättre än inga bilder alls, så tänker jag. :D

x

0 Läs mer >>
Nyår spenderades hemma med mor, örjan och Ebba. Trevlans!
Blev till att se Ice age 4 (superduperbra!), äta tre rätters: Hummersoppa med ostpinne, fylld fläskytterfilé med rödvinssås och klyftpotatis och efter tolvslaget slog vi till med hemmagjord glass lime/hallon (ylva-gjord) och hemmagjord kiwisorbet! Mumms!
 
Igår gjorde jag inte så mycket. Fortsatte med en mössa ag prvade göra på min nya Quick Knit (en ring som man "typ" stickar på), kollade på massa big bang theory, eftersom vi fått något nyårs jox på tvn så vi förtillfäller har alla kanaler istället för bara de marksända. Och så gjorde vi som alla de flesta i Sverige och slog till på Pizza.
 
Idag har jag på morgonen sprungit en runda med Ö i massa backar, trodde helt ärligt jag skulla falla in i koma när vi kom tillbaka med tanke på att jag kände pulsen baki huvet, i käken och den var helt borta och gjorde ont o.. gnäll gnäll gnäll! Nu ska jag fan lära mig springa! Iår ska iaf nått lopp på O-ringen gå bra!
 
hare!
 

nyår, 1 jan, 2 jan