2 Läs mer >>
Massa stuff! Jag ser mer.. men jag är dock inte så säker på att resten vill se mer..? right?
(översta har jag dock redan)
google.

Svampbob i mitt hjärt...

0 Läs mer >>
Asså jag vill bara dunka musik i mina nya x-tremt göör snygga "svampbob"-lurar jag fick i klapp av syster!
Jag dör de är verkligen de snyggaste ever!
Sjukt gulaá och så svampis på de sk. hörsnäckorna!
Kiss i byxan på dem, så coola är dem, och tänk då denna coola tjej med dessa coola lurar.. kan ju inte bli annat en en dunder-aesome-explotion!

Nu kommer jag och jag...

0 Läs mer >>
med - Tove och Johanna

Hör att det är dans i...

0 Läs mer >>
Soft dag!
Tog sovmorgon och ut och sprang med syster som sagt i det fina vädret!
Sedan har det inte hänt så mycket mer än så..
Nu har jag fått min älskade middag som jag tjatade till mig, och för tillfället sitter vi tre stycken i soffan och dreglar framför peter pan! Johanna, Toffe och jag.
Rull fram!

Slim-summer-2012
Fat-summer-2012

"jag vill slicka på honom" // tove och johanna

Jag ska ha KÖTT, Pomm...

0 Läs mer >>
Idag har jag och syster varit ute och sprungit hurtiga som vi är!
Men nu är jag stelfrusen.. burr!
Men nu är jag ny duschad och luktar gott! kalas!

Nu luktar jag inte bl...

0 Läs mer >>
I veckan har vi mäst suttit och inte gjort nånting.
I måndags var vi upp till Ö.s mor och åt lutfirre.. sedan har vi  bara suttit och typ gnällt över hur tråkigt vi har.. haha! På Tisdagen hör CC i träningen fett hårt!
Onsdag gick som en gammal tant smärta på HÖG jäkla nivå!
torsdag sthlm med okk.arna, Jag, Tove, Johanna, Conrad, Oscar och Håkan.
- Gick först och boka tid å laserdome
- Väntade på tiden 40 min genom att ta en snabbfika
- spelade i 15x3 min. perioder eller vad man ska kalla det.. Det var tjejerna mot killarna och så var det ett till lag med typ 3 6 åringar? Och denna gång kom vi faktiskt tvåa! Och jag var faktiskt bara näst sämst i mitt lag..
Andra så var det två andra små killar som körde och så han som jobbade där som var i ett lag.. men de där små killarna typ jagade mig och johanna och då gjorde vi tvärt om och typ gick efter dom och typ sköt dem hala tiden "hur känns det nu då"?! va typ vara kommentarer.. haha!
Men denna gång kom vi sist, och även nästa gång.. Killarna ägde oss hela tiden FL!
- På väg till att käka lunch gick vi förbi.. ingen mindre än.. självaste.. Erik Hassle! Jag och johanna typ aaahhaha.ade! Så JÄVLA COOLT! Gaahha! Lunch!
- Så skulle vi kolla på bio men alla va så sega så tove och jag köpte biljetter till Breaking Dawn (st.) SÅ SJUKT BRA!!! Om man bortser från att jag grät mig igenom hala filmen.. men bäst någonsin!
Sedan tåget hem, gick och yrde filmer och köpte läsk/chips och så gick vi alla hem till Håkan..
Vi kollade typ på någon skräckfilm.. "Nightmares at elm street" i början röck typ alla till och sedan va det bara vissa utav oss.. skall ikke nämne någre nemn.. men den va faktiskt bra! Sedan kollade vi på "The men who stare at goats" och den fattade jag inte alls så den va sådär.. Sedan snackade vi lite och så gick vi hem så jag kom i säng runt 2.. så en riktig hel dag med okk.arna, riktigt kul! (hjärta)
och en liten bild på lilla Erik...

A Awesome day in the ...

0 Läs mer >>
Torsdags jul med amanda, vi åkte ut till amanda m. familjför att hon och jag skulle byta julklapp. Och lilla amanda hade lagt på minnet att jag hade önskat mig stickat så hem kom jag med en brun/röd randig stickad tröja, myspys!

Fredags jul med ebba, jag gick hem till Ebba på förmiddagen och fickade lite och bytte klapp med henne. Fick en liten julklappssäck med ett halsband, ett armband, en ögonfransböjare och en nässesär (st.) tack prusseluskan min!

Julen var great! Starten på dagen var lite "seg".. men sedan blev det mys med familjen hos m o m med god mat, Kalle Anka,  julklapps utdelning/öppning och go´fika!
Sedan på kvällen blev det med den lite mindre famljen dvs mamma, Ö, T och bröderna CC!
Det blev ju som alla märkte inte en vit Disney-jul, men jag ska inte klaga jag la mig iaf på kvällen med ett leende på läpparna (hjärta).
Fick en massa bra och kul saken men kommer inte rabbla.. Det kommer väl nämnas här såsmåning om när det används - ring ring.
hoppas alla hade en bra jul!
Vi provar Toves nya "just dance 3" spel.. snygg chey!

Sen julhälsning

0 Läs mer >>
Björne vs Bebbsan  (hjärta)

All I want for x-mas ...

0 Läs mer >>

2 days left to the gr...

0 Läs mer >>
..

12.45 - Frukost time!

0 Läs mer >>
Kollade på denna i går.
Fick den i mitt fjärde adventspaket.
Och den var faktiskt riktigt bra, men jag undrar om det inte borde finnas en film till.. den slutar liksom lite plötsligt..
Men bra va den och kommer definitivt ses igen!

Cirque Du Freak: The ...

0 Läs mer >>
Julelovet är här!
Tisdag julklaps köp! Kom hem med massor av kassar men dock en mycket.. mycket tom plånka..
Onsdag skolan två timmar, frågesprt.. ylvaz vann! Fika och betygutlämning.
Inga stora förändringar mot föra terminen, suck!
Men men sista terminen kommer det inte finnas några MVG.n att ge ut till resten av klassen för de alla ska gå till lilla mig!
Kötta sönder VT-12!
Idag är det ju dock bara jag som fått jullov, kära syster måste först till culturum och tralla lite pärlor av KENT.. men det går nog kalas! Så jag kanske ska byta kläder från pjamas till lite med "vanliga" kläder, käka lite frukost och sedan kanske ta mig något att äta.. men känner mig inte speciellt sugen på den sista punkten men kanske borde görat ändå. Sedan är det dags för att städa lite igen, igår tg jag mig an baddrummet idag får det nog bli hall och sedan kan jag väl börja med vardagsrummet.. men inte göra det helt klart för att om tove kommer hem och inte har något att städa.. så har jag en känsla av att det kommer fällas många tårar..
Hej för stunden!

Kanske dags att ta si...

1 Läs mer >>
I dag fyller Emma 15 hela år!
Hurra för det!
Grattis Emma hoppas du får en great dag! :* ♥
- Och bara för att emma är så söt på denna lilla bild så får väl den också förlja med..

Grattis Emma 15 år!

1 Läs mer >>
Lördag - klappköp.. men dock så hittade inte jag något men men.. Sedan lite innebandy, men fick så ont i huvudet är kanske nte 100 % kry än?
Söndag - julstök. Städning HELA dagen, men blev dock inte helt klar i mitt lilla rum för gör en riktig städning (vika in kläderna, damma, torka av tove tvätta fönstret.. osv.) Men fint blire!
Måndag - skola såklart.. sista schemadagen avklarade för 2011!
Så nu har jag nästan städat klart i rummet och så var jag lite GALEN och målade på väggen utan att säga till min kära moder.. men hur arg kan hon bli? Det var hennes mall och hon visste att jag skulle göra det så småningom..
Och om det blev bra...? Det kan diskuteras. Om man "schisar" lite med ögonen så ser man nästan inga missar.. men det blev väl inte kalas bra.. men det duger, och gjort är gjort! Men jag är ändå glad för nu har jag det iaf så nu kan jag se det hala tiden :D
Dags för dammsugning!

loved

0 Läs mer >>
Gillar när min moder berättar om "mange bjuder" för min kära syster och sedan när jag spelar upp den sjunger hon med...
Bara för att min kära mor är så sjukt söt!

Kul hos ylva.. nuuuh!

0 Läs mer >>
Jag tycker att man har jobbat på jäklit bra om man har gjort så många inlägg på en dag så man inte kan se det första man gjorde för några timmar sedan.. I´m so happy, happy, happy, happy!

He-eeyyaa!