0 Läs mer >>
Idag är det midsommar så mamam coh Örjan är i fullgång med mat och städning. Jag har midsommarfixat med nagellack... Senare idag kommer mormor, morfar och min moster över, Trevligt!
 
Nu ska jag fortsätta sy på badkläder som jag håller på med...
 
Trevlig midsommar!
 

Midsommar

0 Läs mer >>
I helgen var jag i Finland och sprang mitt livs första Jukola. Supermycket människor och världens mest kuperade terräng, snäck om att jag var paj i kroppen efter loppet... Men kul var det, bortsett från den kalla natten i millitärtälltet och den omöjliga sömnen på bussen påväg tillbaks till båten.
 
Samma dag som jag klev i land i Sverige igen var det dags för första tvinspelningsdagen. Och vet ni vad? Det är bland det roligaste jag varit med om! Vi har fått ett varsit plagg tilldelade till oss efter önskemål och därefter får vi ett "varsitt program". "Mitt" program är det sista så jag har inte än fått börja jobba särskillt mycket med mitt plagg eftersom allt jag gör måste bli filmat och det är inte min tur än. Så just nu får jag sy vad jag vill utefter de Grundmönster vi har. Och det här har byggt upp mitt självförtroende något enormt eftersom jag har fått så himla mycket fin kretik och det känns helt fantastiskt!
 
Nu har vi kommit halvägs och jag vill inte att det ska ta slut...
 
Jag ångrar inte en sekund att jag skippade bråvalla för den här möjligheten! Och de andra deltagarna är jätteschyssta men det är förstås alla som är med och jobbar!
 
Tycker den här bilden symboliserar vad jag känner just nu!

Jukola och Sew along

0 Läs mer >>
Nu har jag sommarlov och det känns helt underbart! Idag åker jag till Finland för att springa lite orientering natten till söndag, Finland största orienteringsevenemang som blir första gången för min del, förväntansfull.

Och på måndag är det första inspelningsdagen på TV serien jag ska delta i, hur häftigt som helst!

Så nu är det hög tid att packa både löparkläder och TV kläder. Sedan försöker jag intala mig att 7-8 timmars bussresa i Finland enkel väg inte är så långt…

Trevlig helg!

Bild från Seglingen i Söndags (kom hem med tomatansikte… men vad hade jag förväntat mig?)

Sommarlov