0 Läs mer >>
tjenis penis!
Lov dagarna har spenderats i Närke på orienterings läger.
Ingen dag gick som man kunde hoppas att det skulle göra, men kul ändå att få springa på barmark igen! Två dagarna var riktig skit skog! Kräk på den! Två sista dagarna var trevlig skog men jag snurra runt ändå. 
Vi kollade på intressant silva sprint på torsdagen. Ett vägval var att hoppa ner från en brygga ner i vattnet och springa i land, kul ide men slutade med många skador. Christian hoppade och har nu slitit av båda ledbanden, så nu får han hoppa runt på kryckor en tid framöver...
Och jag fick feta skavsåret, men det har nog börjat läka nu.
 
Fortsatte att sy på min kjol idag och kommer bli klar nästa lektion, kalas!!
 
hare, kanin, groda.
ylva
 
tycker jag ser oerhört satsig ut så ville dela med mig!

närke

0 Läs mer >>
Juste. Eftersom jag blivit pluggis så måste jag få skryta lite. Fick A på nationella svenska talet, och A i teater kostymen (stylisten)! Känns kanon att det äntligen kan löna sig att lägga ner så mycket tid på allt!

Big love!

100% jublande lycklig

0 Läs mer >>
Kände mig tvungen att informera om att jag lever.

I ondsdags hade vi Klemmingekampen (tävling som klubben arrangerar), Så jag och ebba hade ansvaret för miniknatet (bana för de absolut minsta). Det var en super skön dag och jag och ebba hade bästa platsen på hela arenan mitt i solen. Dock så visade det sig senare i mitt ansikte att solen mestadels stått på min vänstra sida. Så min solkänsliga hud är nu tomat röd på ena sidan av ansiktet, men det är väl charmit i sig?
 
Och nu sitter jag här och väntar på mat (första grillningen för iår, lycka!), och köttar det sista i svenskan. För i helgen ska jag springa för liv o död på årets 10-mila... första sträckan (dock i andra laget, muuää..) Så nu jäklar!
 
Hoppas ni har det bra!
Chillidill.
 

måste va på liv o död