0 Läs mer >>



- Inom en snar framtid verka det som. Blonderingen sliter för mycket på mitt sönder slitna hår.. så nu får det bli färg ett tag efter kloka ord från min kära mor. plus att folk som inte brukar nämna mitt hår sagt att jag har feta utväxten.. då kanske det börjar bli dags att göra nått åt? ;)

vanilj - choklad

0 Läs mer >>
Hallå där!

Måndag.
Hem till jossan possan o baka lite kakor, rediga kvinnor!

Tisdag.
Arbetsdagsdag,
fm. värdegrunds stuff helt okej, ganska soft förmiddag.
em. hoppa lite rep med flickorna, sedan iväg på spinning för första gången i mitt liv... awesome! Kul tränning!
Men dock har jag ingen "sadel-stjärt", så dock har man ju ont i hela röva!

Efter spinningen, snabbt hem o byta om och små springa till tåget med Tove. Åka til Sthlm och möta upp Örjis o mammsi kom på efterkällken.. och så vandrade vi vidare till opera huset! Jäkla ballt! Tove hade pratat om att hon ville gå på opera så hon och jag fick det i julklapp så nu var det dags! Och det va en riktig upplevelse, va lite skeptisk till det innan men det var faktiskt bra! Dock hade jag lite svårt att hänga med bitvis men jag fattade iaf att det var sorjligt så han iaf släppa en lite tår.. Cool grej!
Så nu vill jag även gå på:
- premiär
- balett
- teater

Mysig kväll!

Onsdag.
Sälja fika för klassen.
Stod först med Ebba och Mathilda, och sedan med Ebba, Jossan och Nick.
Sedan tog jag o väntade på bussen med pöjken, för att sedan gå hem i regnet till läxan.

Och idag har det inte hänt mer än att jag fortsatte med min klänning för att jag köpte nämlingen skorna i söndags efter tävlingen. Så nu ska jag bara folla upp den lite tjusigt för hand (hatar sy för hand..) så klar nästa vecka, yeey!

Peace bro!


En liten sommar bild från arkivet... bara för att bilder är trevligare än text.

999

0 Läs mer >>
Återigen förlåt för dålig uppdatering! Men det är så tråkigt att blogga från mobilen kan liksom inte ladda upp bilder eller liknande. Funderar på att köpa en dator så småningom... Typ i höst får det väl.bli.. Men ändå. Såg några grymt snygga laptops på Siba när.jag va i Göteborg förra helgen ;) Ja denna vecka då. Jo Tove fyllde 18 i onsdags, har haft eng-NP o ja träning osv. Amanda trallade med mig hem igår så vi städa o plocka iordning i mitt rum typ hela dagen, men mys ändå! Hon blev även lite spontant kvar här över natten! Fina vän!<3 och idag har vi haft gäster o firat syster, o hon fick en Nikon systemkamera.. Avundsjuk lillasyster... Inte mycket mer att säga... Nu blir film, captain America med tha familj! Yo! Hörs i.morgon!

beat heart

0 Läs mer >>
Grymt dålig på att skriva något för tillfället.. Vet inte varför men så ligger det iaf till... Men nu har jag iaf haft påsklov, och det va riktigt jäkla bra! Kolmårdsstaffeten, sprang mot syrran och tog henne med ca minuten, kändes bra! Sedan träffa jag min goa vän Amanda och spenderade 3-4 dagar där! Kalas! Hihi jag fick chansen att rida, vilket jag inte gjort sedan trean hehe! Så det va riktigt spännande/kul och ... Ont i benen fick jag på köpet.. Så spelade vi en sjukt läskigt tv-spel som hette typ "death ship" eller något sånt? Va iaf det läskigaste på länge... Amanda spela, börja skrika, jag börja skrika, hon börja skrika högre hahaha! Sjukt läskigt va det iaf ;) Sedan kollade vi på jätte många filmer men jag somna till typ två, tre av dem hehe! Iaf en underbar vecka men en underbar människa! Juste körde bil i typ hundra meter oxå, Amanda tyckte jag var jätte duktig och jag instämmer.. Men Rasmus däremot hennes lillebror va lite mer svårflörtad.. Haha! Och i fredags åkte jag till Göteborg på tvådagars tävling, och i det stora hela gick det väl helt okej. Fint väder iaf med fina människor. Yo!

påsklov

0 Läs mer >>
Glömde även säga att när jag kom hem från skolan i torsdags så hittade jag två kajor... Slutade med att jag grät, skrek etc. Med mamma i mobilen.. Så hon fick ringa efter hjälp så Håkan fick komma och hjälpa mig.. Panik. Och på kvällen åkte jag, Tove, hennes klassis och klassisens kompis till Södertälje och kollade på bästa bandet ever! Den svenska björnstammen<3 sjukt bra var det, delade svett med resten av befolkningen och kvällen var underbar en stort fett U! Kärlek på hög jäkla nivå!

den svenska björnstam...

0 Läs mer >>
Har inte skrivit något på jätte länge nu men det blir liksom så.. För att om du missar några dagar så orkar man liksom inte skriva tillbaka osv. Men kort då: Tävla förra helgen gick ok. Kolla på "hungerspelen" verkligen bästa filmen på länge! <3 Ja vad mer...? Redovisade i veckan om vattenkraft, hade matte prov. Fredag tävling.. Gick väl sådär bomma lite och så. Igår va det oxå tävling, mitt sämsta lopp på hela min tid i princip. Bomma verkligen alla kontroller och va typ mer eller mindre vilse hela loppet.. Men det var någon som var ännu sämre än mig tydligen så sist kom jag inte iaf ;) Sedan va det till att fira påsk hos mormor, men vi har typ lagt ner det där.med påskbordet.. Lika bra det! Så det blev flygande jackob! Mumsigt! Så firade vi morfar samtidigt för vi är inte hemma då men det va kul för han fick en ny mobil och man såg verkligen hur glad han blev! Senare igår kväll kollade vi på cowboys & aliens, helt okej film. Och idag har det inte hänt så mycket... Sprang en liten sväng med Christian.. Hehe nog för han dubblerade tiden efter jag hoppat av men ändå skönt att komma ut i det fina vädret! Yo!

sammanfattning