0 Läs mer >>
För ett par veckor sedan gock jag och la mig och hittade ett kuvert under kudden. I kuvertet hittade jag frya biljetter till A Christmas Carol på Maxim teatern så igår åkte vi upp till stan och åt på en japansk resturant och gick sedan vidare för att se på föreställningen. Och jag tycker ALLA borde gå och se den. Helt magiskt bra! Jättefina sånger, jättebra skådespelare och allt va bara super! Vi hade jättebra platser på balkongen så man fick bra överblick ner på scenen. Men måste varna känsliga tittare för läskiga stunder, jag blev i alla fall skit rädd två gånger under pjäsen så jag ville skrika rakt ut. Verkligen en underbar kväll!
 
Idag har jag gjort klart Örjans och min Pepparkakeborg som vi påbörjade i förgår, blev kanon! 
Och nu är det bara två dagar kvar till jul och bara en dag kvar till Uppesittarkväll och mys!
 
Hade, hade!
 
 

A Christmas carol

0 Läs mer >>
Godmorgon!
Är nu påväg till skolan för julavslutning - de mest meningslösa dagarna....
Hade min sista inlämning igår så.nu är jag fri (ett tag iallafall fall)!
Igår överraskade mina fina föräldrar mig med julbord på Öster Malma! Hur mysigt som helst! Jag har aldrig varit på julbord och man kan ju säga att de valt rätt ställe för mig och min köttkärlek. För där har de bara viltkött och det i mängder provade på allt från fasan till säl! Jättegod mat och jättemysigt!
 
Dagen sög mestadels annars... 
För jag hade förra veckan fått tag på bästa praktikplatsen och det skulle bli s jäkla kul! Allt var så perfekt... Men det var väl för mycket att be om för igår ringde hon som jobba där och sa att jag inte kan vara där längre för att hon hade dubbelbokat! Hon bad mig om ursäkt och skulle kompensera det hala med att jag skulle få vara där i trean.... Tack! Men det hjälper mig ju inte i nu läget... Jag ska gå ut på praktik om mindre än en månad! Vafan gör jag nu?!
 

öster Malma och stor ...

0 Läs mer >>
Inte skrivit något sedn september.. upps!
Men just nu läggaer jag ner min tid på skolan och julkalendern kort sagt.
 
så jag skriver inte om vad jag har gjort, vi börjar helt enkelt bara här, idag.
 
 
 

start från och med id...