0 Läs mer >>
Den Svenska Björnstammen kommer på Bråvalla!

Lyckan är total

1 Läs mer >>
- Klänningen och kavajen till min handledare Liselotte.
- Skjortkjolar
- Dam 
- Herr
- Ungdom
- T-shirts m. gamla skjortfickor
 
 

lite praktiksarbeten

0 Läs mer >>
Nu är jag frisk igen så nu kan jag börja träna igen, härligt!
Har sportlov för tillfället (dock är det redan fredag..) och har denna vecka mest sytt, men denna gång åt mig själv. Fått ihop ett par byxor, en kjol m matchande topp och en necessär. Har även kommit igång igen med min körning. Trodde det skulle vara kaos eftersom jag inte kört sedan i somras när vi köpte ny bil. Men nu kör jag igen och det är tom. med den nya bilen så det känns bra! Så jag funderar på att leta fram böckerna så man kan börja plugga lite teori så småningom också..

igång

0 Läs mer >>
Den här veckan jag jag mått sådär. Varit otroligt snorrig och tjock i huvudet, mycket tråkigt! Men jag har jobbat hemma med projekten jag håller på med på praktiken och idag var jag hem till Pia och lämnade över det jag gjort hitills. Skulle vara kul att lägga ut lite bilder här på vad jag gjort men får bli senare för kan inte få över bilderna från mobilen till datorn... trist men sant.
 
Nu börjar näsan rinna så jag tror jag ska ta det lugnt nu och se på filmen man aldrig tröttnar på - Trassel!
 
http://refo.nu , kan man kika in på om man vill. De har lagt ut någon bild där på vad jag gjort. De finns även på facebook, https://www.facebook.com/refoproject?fref=ts. 
Pia har också en hemsida - http://piloo.se/?page_id=329. 

snor snor snor

0 Läs mer >>
I torsdags fick jag träffa mina fina klasskamrater igen på återträff i skolan. Kul att höra vart alla håller hus och vad de får göra. Sedan gick vi några stycken och åt lunch tillsammans, kinabuffé. Supermysigt och god mat!
Åkte vidare till prektiken där jag och Pia började jobba på att göra flera skjortor i olika storlekar.
 
Alla hjärtansdag. 
Jag sydde klart bhn. Blev lite konstig passform så sydde om den lite så den blev faktiskt riktigt bra! Sedan kom min kära syster hem. Familjen åt god middag tillsammans. Sedan fixade vi i ordning oss och drog oss ner till lokalen där Revyn skulle ha sin premiär. Trevligt och mycket skratt! Min kostmym såg även bra på scen tycker jag, han verkade bara ha lite svårt att gå i den.. Men man såg i alla fall vad det var och det var huvudsaken! JAg stod till och med med i programet under kategori kostym. Kul!
 
Idag har jag hunnit tagit sovmorgon och varit och hälsat på i Blodbussen. Så idag var jag med ner där och de sog tre rör som ska skickas iväg och kollas så att mitt blod är okej. Jag tyckte det var lite nervöst där inne när alla låg i sina stolar och man såg hur det pumpades ut blod i påsar och det märktes direkt när killen tog mitt blodtryck haha. Han sa att han förstod det för när man är såhär ung ska det inte vara så högt. Men även fast jag inte gillar nålar och tycker det är lite obehagligt så känns det ändå bra att man gör det för något "bra".
 
Nu väntar jag på att det ska bli kväll för då ska vi ut och äta middag med örjans mamma, det blir nog trevligt.
 

återträff, revy, blod

0 Läs mer >>
Idag har jag varit med på kursen som Refo  håller i på Folkuniversitetet. Sedan åkte jag och min handledare Pia vidare för att äta Indisk lunch med min andra handledare Liselotte. Vi diskuterade saker som händer just nu och var som komma skall och jag redovisade vad jag kommit fram till angående eventuell start av producering av babyörngott aktuellt eller ej? 
gick vidare till det proppade lagret och jag och Pia fyllte suppkasse och ryggsäck med skjortor, för i morgon ska vi börja producera fler av skjortmodellerna jag kommit fram till under praktikens gång, SKOJ!
 
Igår var det Box, 40 pers i über liten lokal dvs. otroligt trångt (provapåvecka). Men ikväll ska jag och bebo prova på ett annat sorts styrkepass så får man se hur det är.
 
Symaskinen ropar på mig nu, måste kila!
 
ps. Pia är super gullig! Hon har varit i Indien i 2 och en halv vecka och i måndags fick jag ett halsband gjort av kokosnötskal därifrån av henne! Jättefint!
 
 

produktion

0 Läs mer >>
Igår gjorde jag något jag aldrig gjort förut och som jag verkligen sett fram emot som jag fick i 18-års present. Igår började nämligen min teckning och kroki kurs som jag ska gå på nu ett tag fram över. Igår skulle vi teckna stilleben, det var otroligt svårt! Men jag tor verkligen jag kan lära mig jättemycket på denna kurs. Så vi skulle iår tecka av saker som vår ledare på kursen lagt ut på olika sätt på ett bord, man skulle sita det man såg ur sin vinkel. ritade och ritade, suddade och byte papper. Jättesvårt verkligen. Men man kan se på bilderna att efter att jag fick kritik och försökte ändra det han tipsade om så blev det hela tiden lite bättre. Nästa vecka får man välja själv vad man vill rita av så då funderar jag på självporträtt. Skulle vara kul att prova och se om man kan klara av att rita av någon och om man kan se sedan vem det skall föreställa.
 
Så nu är jag sperpepp på att rita en massa!!
 
 

Prova på något nytt u...

0 Läs mer >>
I fredagskväll hade vi middagsgäster här hemma. Då kom Amanda och Lena på besök för att fira mig eftersom de inte kunde komma när jag fyllde. Amanda hade tagit körkort dagen innan, hurra för henne!
Men det höll på att inte bli någon middag... För Lena hade läst fel och trodde de skulle komma hit på lördagen.. Så middagen var klar kl sju och så väntade vi. Och när klockan började närma sig halv åta smsade mamma Lena och frågade om de var påväg, och fick till svar att de var det. Men så dröjde det ändå till kl åtta. När de väl kom var Amanda arg som ett bi och Lena skrattade och såg lite finurlig ut. Så de var som vi trodde, just att de missat dagen. Men de kom iaf och det var jättetrevligt. Fick presentkort (Amanda informerade mig om att det självklart ingick skjus ;)) och jättefina Orrefors champange glas!! TACK!
 
Lördagen sydde jag ett par trosor. haha! Köpte mönster och matrial på Syfestivalen i höstas men har sedan inte blivit av men de var iaf riktigt roliga och sy och jag tycker de blev väldigt fina!
På kvällen följde jag med de vuxna på "Pubafton" (drog ner medelåldern lite..) Men även det var trevligt, fick slås med en av klubbmedlemarna för att få välja låt på Jukeboxen. Hon vi var hos har nämligen inrett sitt hus lite "gammeldags". Kul var det i vilket fall som helst.
 
Och idag har jag börjat sy på en bh haha. Men nu märkte jag att jag fått för lite matrial så måste iväg och köpa mer innan jag kn fortsätta, SUCK!
Idag har jag även köpt biljetter till Bråvalla festivalen i sommar! Så jag ska dit tillsammans med Tove och några av hennes kompisar. Så nu sitter jag här och hoppas på att mina älskade bjönisar ska dit!!! Fast jag överlever ändå det är i alla fall jättemånga bra som ska dit!
 
 

fredag lördag söndag

0 Läs mer >>
Idag har jag jobbat med revy kostymen så nu är den i princip helt försig, jag tror det blir svinbra!
Har även lagt ner mycket tid idag på att fixa upp bloggen lite.. men resulterade i stress och panik. De har gjort om mallarna så jag fattar inte vart jag ska lägga vad... Så I´m fucked. Ville ha Norgekompisens hjälp men hon prioreterade träning före sin förtvivlade lillasyster, thank u! 
Så nu får vi stå ut med denna dystra sida ett tag..
 
- en liten shortsbild från i sommras

jag är så duktig!

0 Läs mer >>
Jag har ju pajat hela bloggen hahahahaha! Och jag känner ingen som kan hjälpa mig hahahaha! Har suttit i timmar nu hahahaha! Fattar ingenting ha.ha.ha….

katastrof

0 Läs mer >>

GRYM!

0 Läs mer >>
Idag har jag jobbat hela dagen med revykostymen så nu är det bara stommen kvar... "Bara".. Men stor blir den och jag tror det kan bli bra!
 
Ikväll är det styrka på schemat och har träningsvärk från Boxen i tisdags så musklerna ska få jobba lite och förhoppningsvis mjukas upp..
 
Och så vill jag bara lägga en liten kommentar om PH. Jag fattar förstås att folk blir upprörda men jag håller inte med dem. Visst är det trevligt med kärlek och så om det är det man är ute efter. Men Jeppe var där för att vinna pengar, vilket alla borde ha gått in för från början. Han fattade att det var ett spel och det kunde lika gärna varit Aina som släppt kulan. Hade alla börjat hata henne då? Jag menar man är ju själv inte en särskillt "bra människa" när man skriver och reagerar som alla gör mot honom just nu. Så om de tycker han är en "dålig mäniska"/"horunge" så får de väl tycka det, men de är ju inte så fina människor själva då de heller... Och om man är där för pengarna så fattar jag att han släppte för annars kanske han hade varit den som sumpat pengarna. Men jag kanske fattar fel, gillar inte ens PH.
 
 
 
 

0 Läs mer >>
Varit upp i stan hela dagen idag. Åtkte först på återträff med min ena handledare och visade upp vad jag gjort under veckan. Hon blev nöjd och tyckte om det jag gjort (vilket jag alltid är super nervös över att de inte ska tycka).
Sedan åkte jag vidare och när jag sitter där i min ensamhet på tunnelbanan och kollar ut genom fönstet så ser jag en tjäj och tänker "satan vilken cool jacka!"... Hon vänder sig om... Slag i magen... Vill skrika åt alla i tåget att kolla ut för det är ju LINNÉA HENRIKSSON utan för fönstret!!! Åherregud! Smygfotade hennes rygg... Gick sådär med tanke på att min mobil inte mår så bra (den har nog fått influensan) och tåget åkte. Men fatta! Av alla människor så var det hon som va tjejen med snygga jackan, "alltså shiiiit"! Var tvungen att ringa mamma direkt och skriva till alla min kompisar (som jag hoppades på skulle bry sig). Dagens absolut bästa händelse!
 
För sedan gick jag och åt kycklingsallad i min ensamhet på ett fik. Fick påminna minna dumma ögon 1000 ggr att det är fult att stirra på folk, men glömde det ca 1001 ggr.. Gick sedan på upptäcktsfärd som jag fått i uppdrag av mina handledare att göra. Så Vandrade runt HELA söder för att kolla i olika secondhand busiker och på olika remakes. Var på en Beyond retro jag inte besökt tidigare. Tjejen som jobbade där frågade mig om jag skulle kunna tänka mig date.a ena herrskyltdocka som hon höll på att style.a om mitt svar blev "Oh ja! Om han hade haft ett huvud!". 
Besökte även en jättemysig secondhand butik "judits secodhand", jättefint inred och mycket fina kläder!
 
Nu sitter jag och försöker göra klart mönstet till teaterkostymen som ska vara klar till helgen förhoppningsvis...
 
- såklart får Linnéa stå för dagens bild (för hon är bäst, för JAG såg henne idag och för att hon är så förbaskat snygg)
 

ÅÅH jösses... En känd...

0 Läs mer >>
Nu har jag varit duktig och tränat hårt! Körde mot Örjan idag vilket resulterade i att jag slog hårdare än förra veckan och han slog hårdare på mig än min partner gjorde förra veckan. Men det var lika kul idag och ännu mer folk.

Nu blir det jordgubbssmoothie som energi (eller bara för att det är gott)!

trött

0 Läs mer >>
I söndags var det tredje etappen av KWT (en special-orienterings-cup vi har i klubben). Det var svårt och tungsprunget i blötsnön... Men samarbetande en del med en kvinna från klubben och spårsnön hjälpte också till endel.
 
Igår sydde jag på förmiddag för att sedan åka till Södertälje för att köpa tyg till en kostym jag har fått i uppdrag att sy till en revy som går här i hålan varje år, Kul!
 
Och idag har jag suttit och jobbat hela dagen... Så nu är det dags att dra mig till dagens boxpass! Får se om träningsvärken blir lindrigare denna gång...
 
Bild från min födelsedag

tre senaste dagarna