Söndags träning "Örjan"♥

Hej, alla söndags mysare!

Idag har det vart en hel dag sedan kl 9:

Mamma och jag åkte ner till klubbstugan för att träna, vi åkte iväg till ngt ställe (vet inte riktigt vart), vi var 11 pers, så jag sprang ihop med Örjan, och det gick väl bra... förutom att vi kom vilse och vi inte visste vart vi var, och att jag fick värsta feta jävla skoskavet (nya skor, ej använda..)
+ att Örjan tkr typ att det är kul när man inte vet vart man är.. han säger att det är mera spänannde då.. men enligt meg... nej.
Fast nu sprang jag ju ihop med honom så då var det helt okej, och det är MKT MKT MKT MKT roligare att springa ihop med honom än att springa själv!
Så det gick väl bra ;)
Tack ÄLSKADE Örjan!♥
För att du tog utav din dyrbara tid för att springa med lilla mig ^^

Sen diskuterade han och jag hella vägen till backs till stugan, varför jag tkr att det är läskigt att springa själv...-.-''

Men, men... och när jag skulle hoppa in i duschen sen, så var jag ju självklart tvungen att ta av mig strumporna... och det var ju mindre kul :S... GUUUd vad ont jag hade :'(
När jag duschat klart och gick upp till fikat, såp gick "pappa" Örjan och hämta "compid" till meg, men sen börja dom (mamma och "pappa") särga att de var tvungna att ta bort skin elr vad man ska ska säga.. jätte kul... nooot!
Det ville inte jag!
Men men sen gjorde han det och jaaa, faktiskt så vart det bättre sen (förlåt för att jag slog till dig elr vad jag nu gjorde ^^)

Efter att vi var klara där åkte vi vidare till en av mammas kompisar, för att han skulle titta på vår (mammas) bil, och när vi var klara där åkte vi hem... Så nu är jag bara trött och vill ha mat.. men klockan är bara hlv fem så.. det blir nog ingen mat på några timmar -.-

Jag ska kanske ta mig i kragen och börja spela det där spelet som Anders installera åt mig för snart ett år sen.. hmm..

jaaa, jaa, vi får se..

Puss, kram & nyp i stjärten

"Ylva"  "Avly"



ps. Örjan du är bäst, Älskar dig, som att du vore min egen pappa! ♥♥♥ ds.



En lååång, söndag..

Kommentarer:

1 Ö:

skriven

Va fint skrivet Y, nästan så man blir tårögd...

2 ylva:

skriven

<3 :**

Kommentera här: